"Van mi sosem múlik el..." (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: "Van mi sosem múlik el..."
Sziasztok! Tudom, hogy nem a témához szól, de annyira értelmes embereknek tűntük, hogy közöttetek volt olyan , aki szünetet kért a Párjától?
Köszönöm szépen!
Köszönöm szépen mindenkinek. Tudom hogy igazatok van, hogy hagynom...kéne... de nem megy :(
majd idővel...
NA DE MENNYIVEL?!
...
Hát könnyű úgy szerelmes lenni, hogy csak skype-oztok. Én sokat ismerkedtem neten, szinte mindig elég volt egy találkozás, hogy a hosszú leveleket megsemmisítse egy rövid NEM-re. :D Még a hosszú járásokban sem hiszek, őszintén szóval szerintem tényleg csak "lakva" ismerszik meg az ember, olyankor derül ki, hogy milyen valójában.
Tudod, ha csak "így" vagy valakivel, ahogy Te ezzel a sráccal, akkor fel tudsz építeni egy ideát, hogy ő milyen is, pedig lehet, van nem is egy olyan tulajdonsága, amitől a falra másznál. :D
Aranyos:) Tedd el emlékbe ezt az írást, és 10 év múlva lesz egy jó napod, mikor előszedet, és jót nevetsz rajta:))))
Végre egy női autószerelő, nekem is olyan kéne, legalább nem gondolnák úgy az autószerelők, hogy a fizetésem oda hordjam nekik:)
"Nem lehetsz okos és bölcs, ha nem voltál fiatal és bolond."
:)
Szia!
Mi már régebben beszélgettünk erről, még priviben is. Emlékszel rá?
Nem is gondoltam volna, hogy neked ez még mindig tart.
Ne hagyd, hogy ez elhatalmasodjon rajtad, mert egyenes az út a megszállottságig. Valószínűleg a srác is ezt érzi, megijesztetted, ezért már komoly formában fenyegetődzik.
Tudomásul kell venni, hogy az életben nem kapunk meg mindent és mindenkit.
Ha nem sikerül ezt elfogadnod, kérd szakember segítségét, mert bajok lesznek nálad!
Van nekem is egy hasonló sztorim. Szintén 3 éven keresztül beszélgettem egy sráccal, elég viharos volt a mi "kapcsolatunk" is. :) Nagyon szerettem vele beszélgetni és szerelmes lettem hasonlóan, mint Te.
Ő is hasonlóan volt felém.
Teltek a hónapok és idővel beláttuk, hogy nem vagyunk egymáshoz valók. Vagy is ezzel zártuk le a dolgot...közben meg tudtuk, hogy nagyon is. Létezik internetes "képről láttam" szerelem. Én nem 15 éves voltam, hanem 23. :)
Mai napig gondolok rá és bár látom, hogy kapcsolatban van és nekem is volt már azóta két kapcsolatom, ennek ellenére bennem van a mi lett volna ha...és tudom, hogy ő is gondol még rám. :)
Ennyi. Engedd el és ha az élet úgy akarja egymásra találtok. Addig éld az életed.
Szerintem a feljelentés nem komoly, ez csak egy lépés a sráctól, mert túl akarja magát tenni...
Puszik!
Ez az átka a netes világnak Elhiteti az emberrel, hogy ez kapcsolat. Ha 25-30.... éves lennél és lett volna igazi hús-vér kapcsolatod akkor nem hinnél már ebben. Ez nem érzelem csak vágyakozás, rajongás a semmi után!
Ennyi év alatt, ha nem tudtatok összehozni egy találkozót az nem szererem vagy nem szeretet. Csak egy program írogatni valakinek.
Szomorú, hogy a mai világban ezt "kapcsolatnak" nevezik. Ha te 93 születésű vagy akkor is nyiss a világra és hagyd ezt. Tudatosíts magadban, hogy ez egy nagy semmi.
Nem rosszból írom, hanem segíteni szeretnék. Nagyon becsapó világ a net. Itt mindenki aranyos, kedves, jófej. Fenét! Akit szeretek azzal találkozom, mégha ritkán is.
Arra nem gondoltál, hogy van egy komolyabb kapcsolata, ezért kért, hogy felejtsd el? Ha jártál a lakhelyén és senki nem ismeri, lehet nem is ott lakik? Neten keresztül mindenki bátrabb, mindenki mondhat bármit, aztán ki tudja, hogy igaz-e...
Én is sokáig tepertem az első diákszerelem után, aztán rájöttem, hogy nem éri meg, mert 100szor jobbat találok nála, és így is lett. Felejtsd el!
Aranyos sztori. :)
Jó lesz majd visszaolvasnod pár év múlva... :)
Sok sikert az élethez!!!!!!!!
(A srácot meg hagyd békén!!!!! Ha már feljelentéssel fenyegetőzött... :S nem hiába.)
Puszika
Akkor inkább a munkát választom egy életre! Minthogy legyen családom és mással kelljen "leélni az életemet..." Akit sosem fogok "úgy szeretni" mint őt.
Ugrás a teljes írásra: "Van mi sosem múlik el..."