Mi az, amit sosem mondanál el az édesanyádnak? (beszélgetés)
Az egyik exem takarított egy igggen módos família sokszázmillás magától működő ökobiof.szom kéglijében és ott lógott Gumi Gabi a hálószobai gardróbban :o)
Asszem azt nem foglalták le házkutatáskor...
Engem zavarna ha a pasimnak lenne a guminője is:DDDD
De ez biztos azért van, mert nem vagyok trendi:DDDD
Én ha pasi lennék megsértődnék egy vibrátor társaságától. Én azt gondolnám, hogy kevés vagyok a páromnak.
Fiúk! Akik itt vannak. Szerintetek nem frusztráló, ha mellettek a nőnek kell egy vibrátor is?
Na ugye? Naponta egy gyors menet, aztán jöhet a többi. Beszélgetés, színház, kirándulás, munka, stb.:D
Erről beszélek. Nem csak szexből áll egy kapcsolat, tehát úgy kell berendezkedni, hogy jó legyen a szex(minden segédeszköz nélkül), és a szex mellett élvezzük egymás társaságát, legyen miről beszélgetni, legyenek közös programok, amit élvezünk is, nem csak kötelezően csináljuk, stb. Aztán öreg korunkban nem fogunk 2 külön szobában kukán ülni, hanem akkor is lesz miről beszélni, illetve lesz mit együtt csinálni:D
Az előzmény sokkal érdekesebb. Emberemnek is azt mondtam el, s mivel ismeri a résztvevőket, tudja, hogy mennyire nemnormálisak vagyunk, nem volt folytatása a dolognak.
Naszóval kedvenc és egyetlen irodatársam, amikor röhögünk vele-rajta, s valaki közelít, akkor fejhangon elkezd visítani, hogy ne röhögjünk rajta, mert a mikropénisz az igenis egy betegség, ő nem tehet róla.
Na én nem hittem neki, mármint, hogy van ilyen betegség. Szóval rákerestem. Amúgy tényleg van.
Ezek után miért lepődsz meg? Polimerkukac. :DDD
Én is alig várom, hogy kinyisson a helyi vasbó't és kivásároljam őket rozsdamaróból meg csiszpapírból. Az utóbbival néha jobb maszturbálni, mint némely donorral ágyba bújni :o)
Ez miért van? Haragszol, vagy ő, és évek óta?
Én a bánataimat nem mondanám el, hogy ne keseregjen.
További ajánlott fórumok:
- Mi az amit sosem ennél meg?
- Van olyan étel, amit sosem kóstoltál, de azt mondod rá, hogy "nem szereted"?
- Melyik az a film/filmek amit sosem unsz meg és többször láttad már?
- Hogyan, és milyen ajándékkal köszöntöd édesanyádat anyáknapja alkalmából?
- Miért van az, hogy sosem érzem magam elégedettnek a jelenben? Mindig várok valamit és, ha az eljön, akkor valami mást...
- Hogyan élted túl édesanyád elvesztését?