Van lehetőségem részletfizetéssel laptopot venni, GYED-en vagyok? (tudásbázis kérdés)
Laptopot magánembertől, hirdetés útján netről használtan. Határozd meg, hogy mire használnád, kérd ki egy hozzáértő ismerősöd véleményét és együtt válasszátok ki a kereséstől a megvételig.
Fontos tudnod, hogy csak netezésre szeretnéd használni, vagy munkára, esetleg nagy erőforrást igénylő programokra is szükséged van általánosokon kívül, esetleg valamilyen játék futtatására is alkalmasnak kell lennie. Pl.: Adobe Photoshop
Gondolkozz kicsit hitelügyben. Ma kifizetsz kis összeget, mire a végére érsz ki tudja hányszorosan fizeted ki. Ha nem megy egybe, tartalékold el kis összegenként, mintha hitelt vettél volna fel.
A mobilszolgáltatódnál is nézz körbe, hátha van náluk is lehetőség részletfizetéses vásárlásra.
Két terméket vettem az enyémtől részletre, és odaadták, de hozzáteszem, nekem nincs semmilyen jövedelem , de nem is kértek igazolást.
Mondjuk mi évek óta előfizetők vagyunk náluk.
Azért részletre,mert könnyebb nekem kiadni havonta x összeget,mint egyből a sokat. :)
Köszönöm,akkor próbálkozok.
Szia! A gyed-től függ. Nekem ugyanúgy jött, mint a fizetés, mindenhol elfogadták, igaz, ez már 2 éve volt. Én közalkalmazott vagyok, a gyed-em több mint 90 ezer ft volt, számlára jött, és a MÁK utalta ugyanúgy, mint a fizut.
De menj be egy akármilyen boltba, ahol lehet részletre vásárolni és elmondják!!!
További ajánlott fórumok:
- Szállodák, panziók, egyébb szállás lehetőségek
- Internetes ismerkedési lehetőségek...?
- Egy ismerősöm furcsa módon szeretne szülővé válni, milyen lehetőségei vannak?
- A fogaim nincsenek túl jó állapotba! Tud valaki olyan lehetőséget, hogy részletfizetésre csináltathatom meg őket?
- A Telenornál van lehetőség kártyás csomagban részletfizetéssel telefont vásárolni?
- Internetről tudok rendelni részletfizetési lehetőséggel laptopot?