Van lehetőség a nyaki gerincsérv műtét nélküli kezelésére? (tudásbázis)
Bocsánat, lemaradt az előbb az eleje, most már jó lesz:
ttps://www.facebook.com/story.php?story_fbid=2755106117873255&id=113122648738295&utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=nyari_gerinc_kihivas_kibirsz_14_napot&utm_term=2019-06-28
Csak megosztom, hátha érdekel valakit. Bene Máté Zoltán éppen a műtét nélküli kezelésekre képez oktatókat, ami által sokakhoz eljut a módszere. A videóival is sokaknál könnyebbedést ér el.
Sziasztok!
Èn fajdalom csillapitót szedek be ès izomlazitót ! 2-3 nap ès helyre jövök ! Nem tudom hogy sèrvem van a nyakamban ! De vmi nem oké az biztos, néha olyan mitha az ideg becsipődne , ès fáj nagyon
Nekem a gyógytorna es a fizikoterapia tunetmentesse tette.
Ugyhogyigen van esely😉
Szia!
Nekem más a véleményem - ami több orvosi előadáson alapszik a témában - és a tapasztalatom is.
Szia!
Azért emailben, mert nem szeretném mások tapasztalatait itt közzétenni és, hogy reklámozási probléma legyen.
Gyógytorna heti 2x1 óra jó szakemberrel és fizikoterápia olyan típusú masszázzsal, ami az izmokat rakja helyre, borzasztó fájdalmas de megéri. (pl gyogymasszor.hu)
ha muszáj doki akkor Fehérváron Mohácsi doki a hőkamerájával és sokféle helybeni azonnali kezelésével.
milgamma és D vitamin fontos.
jó párna-anatómiai ami kemény! és kemény matrac.
cipősarok: 2 cm körüli legyen, vékony talpút elfelejteni
henger otthonra és nyújtani sokat
Szia!
Érdemes lenne gyógynövény és természetes alapú porcépítőt kipróbálnod.Jó tapasztalatok vannak velük.Ha gondolod és érdekel, akkor emailben küldhetek pár konkrét tapasztalatot is.Jobbulást!
További ajánlott fórumok:
- Akiket gerincsérvvel műtöttek vagy még nem műtöttek, de tanácsokat tudnak adni!
- Mi a legjobb módszer a herpesz megelőzésére, kezelésére?
- Szállodák, panziók, egyébb szállás lehetőségek
- Gerincsérv mütét nélküli gyógyitása...Milyen lehetőségek vannak?
- Kiszakadt gerincsérv - műtét nélküli gyógyulás
- A Balatonon milyen hűségidő nélküli kábeltévé bekötési lehetőség van szezonra?