Van köztetek olyan, aki már vásárolt a tesz vesz aukciós oldalon? (tudásbázis)
Szia!
Licit előtt nézd meg az értékeléseket.
Nekem még soha nem volt gondom sok mindent vettem már és el is adtam.
Most regiztem az oldalon.
Tanácsok?
Sziasztok!
Megjött a csomag!!! Minden rendben van,nagyon szép állapotban van amit rendeltem.
Most már meg nyugodtam! :)
Mindenkinek ajánlom ezt az aukciós oldalt! :D
Sziasztok! Ma utaltam a pénzt,és azt írta az eladó ha aszámláján lesz a pénz,azonnal küldi a csomagot!
Az alatt a pár nap alatt tövig fogom rágni a körmöm!:)
Mi egy Lcd monitort vettünk egy vállalkozás felszámolásából:) 30.000.-et fizettünk, és 2 nap alatt itt is volt. Nagyon gondosat becsomagolva:)
Azóta is müködik.
Sziasztok! Én eddig csak pozitív dolgokat éltem meg a teszen, mint eladó és, mint vevő is. Szerintem ha valamit nagyon baráti áron adnak, az nem feltétlen csak az áru minőségén múlik. Pl. tanulópénz is lehet, vagy nincs tisztában a termék valódi értékével. Ami pedig a legfontosabb, hogy ami nekem 100.-Ft-ot ér, az lehet másnak a dupláját. Esetleg tényleg meg van szorulva...stb.
Az utalásról pedig annyit, hogy én sem utaltam át szívesen majd' 30 ezret egy termékért, de mivel nagyon tetszett és nem jutottam volna hozzá máshol és olcsóbban, így utaltam. Igaz nem azt kaptam amire számítottam, de az árut visszaküldtem és a pénzt is megkaptam. :)
Webáruházakban nézd meg, mennyibe kerül (ott a legbarátiabbak az árak) és a használattól függ, mennyit ér meg.
A legtöbb vevő beleesik abba a hibába, hogy fogalma sincs, boltban mennyiért tudná megvenni a terméket és a postaköltséggel eggyütt sokszor dupláját fizeti ki.
Több, mint 4 éve vagyok a teszveszen, eladói és vevőoldalon is.
Nincs recept a biztos adásvételre. Fontos, hogy mindig a licit előtt kérdezz, akár többször is, mint hogy belefuss egy rossz adásvételbe. A képek sokszor csalókák.
Az értékelések nem jelentenek semmit. Vágta már át a fejem több pozitív értékeléssel rendelkező eladó is, és a még értékeléssel nem rendelkező vevők a legtöbbször sokkal korrektebbek, mint aki többször vásárolt.
A kommunikációval nem szabad spórolni az aukció lejárta után...mindkét félnek érdeke.
Ha konkrétan kíváncsi vagy valamire, írj, szívesen segítek.
Azt sem tudom hol van az a hely:Kiskunlacháza! ??
Valaki tudja esteleg?
További ajánlott fórumok:
- Gyerekruhák eladása aukciós oldalon megbízásra
- Licitáltam egy aukciós oldalon, nyertem. Az eladóval nem tudom felvenni a kapcsolatot, mert időközben fel lett függesztve. Mi a teendő?
- 142 centi vagyok, már nem növök. 24es bicikli sztetek jó nekem? (aukciós oldalon venném, ezért nem tudom magamhoz mérni)
- Ha aukciós oldalon megnyertem egy licitet, akkor nekem kell rá írnom az eladóra a részletek miatt vagy várjam meg míg ő ír?
- Vásárolt már valaki aukciós oldalakról kis kiszerelésű "eredeti" parfümöt? Mi a tapasztalat?
- Jófogás oldalon vásárolt már valaki? Milyen tapasztalatok vannak?