Van köztetek gyerekorvos vagy gasztroenterológus? (tudásbázis)
Sziasztok!
Nekem 3,5 éves a kisfiam. Nagyon gyakran fájlalja a pociját, de csak pár másodperces fájdalmak, valószínűleg csikar neki. Igazából mindegy, mit eszik, minden nap fáj a hasa egyszer, vagy többször. A feje koszmós, pedig már egyszer leszedtem neki. Nincs hasmenése, nem hány, stb.
Lehet ez valamilyen ételallergia (speciel tejallergiára gondoltam)szerintetek, vagy annak teljesen más tünetei vannak?
oké :)
Borzasztóak ezek az ételallergiák!
Szinte mindenben van tej, és nyomokban szinte minden termék tartalmazhat mogyorót is!Alig van olyan csoki amit megehetünk!
Azt nem tudom hogy a tejallergiát kilehet e nőni, de mogyorót azt soha!Élete végéig kísérni fogja szegénykémet!Még csak öt éves és még nem fogja fel hogy miért nem ehet mogyorót...Mindig azt mondja :anya ha eszek mogyorót akkor mérges leszel és büntetést kapok?Már 100x elmagyaráztam neki, de még olyan kis picurka hogy nem érti meg.
Az én kislányom mogyoró allergiás,és neki is ugyanezek voltak a tünetei!
Minél előbb vidd el orvoshoz, mert nagyobb baj is lehet belőle!Pl.gége ödéma, ami fulladást okoz..
Nem vagyok orvos csak dietetikus és anyuka. Adj neki most nyugodtan 5 ml-t vagyis 1 ampullát. Aztán holnap 2,5 ml-t 2x, de menjetek el orvoshoz lássa:)
Dolgoztam gyerekorvos mellett és mi is csináltunk tejterhelést :)
Figyeld nincs-e több illetve fellépnek-e azok a tünetek amik az allergiát jelezték.
További ajánlott fórumok:
- Ha nem tudok szoptatni 7 hónapos babát, jogosult vagyok tápszert irattatni a gyerekorvossal?
- Ismer-e valaki jó gasztroenterológust Orosházán, vagy Békéscsabán?
- Tud valaki ajánlani egy jó gyerekorvost Érden vagy környékén?
- Sinlac pép!Felirathatom gyerekorvossal vagy csak gasztroenteorológus írhatja fel?
- Tud valaki jó gasztroenteorológust Békéscsaba, Szeged vagy Orosháza környékén?
- Ha egy gyerekorvos több helyen is rendel (háziorvosi rendelő, gasztroenterológia...), az azt jelentheti, hogy elég jó orvos?