Van köztetek akinek volt már nyelőcsőgyulladása? (beszélgetés)
nekem is volt sajna!!!!!!
elsőnek másfél hónapig vagy talán kettőig is torokgyulladásra kezeltek....
míg a gégészhez küldtek és ő mondta, h gyomromtól van ill gyomorsavtól nyelőcsőgyulladásom van....
Szia Erzsi mama! Köszönön a jókívánságaidat és a biztató szavaidat. Igen refluxom van és gyógyszert szedek, meg persze utánna néztem, hogy moképpen lehet lúgosítani a szervezetet. Próbálkozom az étkezés megváltoztatásával Salvus, Mira gyügyvizekkel, korall kalciummal, sőt néha aszódabikarbónát is bevetem. Szerencsére sokkal jobban vagyok, bár a problémák nem oldódtak meg csak igyekszem másként felfogni a történteket és hálát adok a Jó Istennek, hogy nem lett komolyabb bajom és tanulhattam a tapasztalataimból.
Üdvözöllek. Erzsike
Szia "lizmil"-ke!
Nem vagyok orvos, de minden bizonnyal sok a savad netán reflux betegséged van? Az orvos mit mondott? Minden esetre ha megteheted, este 6 óra után már ne egyél, viszont nagyon sok zöldséget (párolva, sütve, főzve) fogyassz, mert az lúgosít, s így talán nem kell savlekötőt használnod. (A reflux betegség: ha sok a savad, éjjel visszafolyik a nyelőcsőbe, és ez okoz gyulladást.) Remélem, azóta már jobban vagy, és ezt kívánom is Neked, és minden sorstársunknak.
Szia Áldás! Nekem az ősszel volt. Étvágytalan voltam és állandóan hányingerrel küszködtem, valamint először a szívemet vizsgálták, mert szorított a mellkasaom, később tükröztek meg, mire kiderült a probléma. Sokáig szenvedtem vele, kegyengültem és idegileg is kimerültem, jó túl lenni rajta.
Neked voltak hasonló tüneteid?
További ajánlott fórumok:
- Volt már köztetek olyan, akinek "későn" diagnosztizálták a terhességet?
- Van köztetek olyan akinek nagyon csúnya narancsbőrös volt a lába és sikerült megszüntetnie?
- Volt olyan köztetek akinek gyökérkezelt fogat kihúztak mert sok alkalom után is fájt?
- Volt köztetek olyan, akinek csak később mutatta ki a terhességet a teszt?
- Van köztetek akinek lapos a hasa vagy izmos és régebben nem volt az, lenne egy két kérdésem!:)
- Ha volt valakinek köztetek kicsi esküvője (20-30 fő csak polgári, csak vacsora, semmi tánc), akkor milyen ruhába volt?