Van köztetek aki ért a gazdasági informatikához? (tudásbázis kérdés)
szia én nem értek hozzá, de tudtommal hálózati szempontból az aki off-line van, az azt jelenti nem kapcsolódik hálózathoz, azaz nem tud másik gépnek küldeni semmit.
Csak akkor tud egymással kommunikálni, ha a két gép egymással on-line módban van. Amúgy benne van a nevében:
off-line: nincs vonal(kapcsolat)
on-line: van vonal(kapcsolat)
a többihez nem értek
bár a feketedobozról dereng valami, vagy nem tudjuk, hogy mi az pontosan, vagy nem tudjuk, pontosan hogyan működik. Ez olyan lehet mint az integrálásnál a +c. De ez csak tipp.
Segitséget szeretnék kérni a házidolgozatomhoz. Googlen nagyon nehezen találok meg pár választ a kérdésekre...aki tud légyszi segitsen :)
a kérdések:
A modell modszer alkalmazását indokolja, ha nem ismerjük a rendszer strukturáját? (igaz-hamis)
a számitogépek közti off-line kapcsolat lehetövé teszi, higy a bérfeladás a fökönyvi könyveléshez hálozati uton jusson el? (igaz-hamis)
szabályozással történö irányitás esetén a rendszer bemenö értékét mérjük, ez alapján göntünk a beavatkozás szükségéröl? (igaz-hamis)
Mi az elemi tevékenység sorozata?
mi indokolja a fekete doboz alkalmazását?
egyenlöre ennyi...még én is keresgélem a többi kérdésre a válaszokat de nagyon megköszönöm, ha valaki tud nekem segiteni :D
elöre is köszi :)
További ajánlott fórumok:
- Mi lesz azokkal a fiatalokkal, akik a jelenlegi gazdasági helyzetben nem tudnak saját lakáshoz jutni?
- Akkor ha most szeretnék lakáshitelt felvenni ráfáztam a gazdasági káosz miatt?
- Mindent az informatikus könyvtáros-ról!!!
- Gazdasági informatikus képzés. Érdemes belevágni? Olyanok véleményét várnám, akik otthon vannak a témában.
- Melyiket érdemes elvégezni? OKJ-s szak. Gazdasági informatikus vagy informatikai statisztikus és gazdasági tervező?
- Hol indul Szolnokon gazdasági informatikai képzés szeptembertől?