Van egy pasi 2 napja ismizem.De iszonyat ronda, szombaton "talizunk"Mit mondjak neki hogy ne bántsam meg, hogy miért nem mentem el a talira? (tudásbázis)
Az első reakcióm nekem is ez volt a kérdésre:)
Ez a beszédstílus hagy némi kivetnivalót maga után!:)
tökéletesen egyetértek agica2007-el, de azért szerintem van mindenkinél egy határ. Van az a kaszt, ami ha írtó kedves, akkor sem fog sosem megtetszeni, felette pedig az a csoport, aki semmilyen, ha olyan mint amilyen, akkor viszont úgy is meg fog tetszeni az is. Gondolom neked ez a legutsó bugyor lehet, ha nem akarsz vele találkozni. Lehetsz őszinte és mondhatod, hogy még sem olyan jó ötlet, vagy elment egyszerűen a kedved. Képtelen vagy igazat mondani, akkor pedig úgy is csak ócska kifogásokkal lehet húzni az időt, amit egy pasi elég hamar észrevesz, kapcsol, és lekoccan.
hajrá:D
Nagyon tetszett a hozzászólásod!
Ahogy látom, sokan nem értették az iróniát!
csatlakozom,megérdemel ennyit.
nem,tehet rolla,hogy nem belmondo alkat!
Erről beszéltem! Ők azok akik két mosoly, meg 3 kedves szó után elolvadnak, de kinek kellenek?
Én pl. alapvetően kedves, udvarias vagyok MINDENKIVEL, de nem azért, hogy talizzak, meg ismizzek stb... Szerencsére csak nagyritkán keresztezzük egymás útjait az ilyen csajszikkal.
9. Moncicca 2008-11-01 10:44
Mert sajnálom és szerintem nem teljesen komplett a srác. . . Meg amúgy is én még csak 15 vok ő meg 24 bár egykis kor lülömbség nem árt. beszélni is alig tud meg szerintem a "randin" égnék vele. . .
(válasz Jázmin85 5. hozzászólására)
hova volt írva a kor???
egyébként meg a kor nem számít, bár ennyi éveseknél
valóban kicsit sok
Pont ezt mondtam én is. Azért mondtam, hogy meg vagyok kavarodva.
:-))))
Most kicsit megkavarodtam. Rólad szól ez a topic?
Esetleg erről a kis butus ismis, talizós leányzóról, akinek 15 évesen ez a legnagyobb gondja, hogy 2 napja ismizi az iszonyat ronda pasiját és most folytassa-e az ismizést vagy hagyja abba a semmit. Mert valahol csak összeismiztek, nem?
Atyavilág! Nyugtassatok meg, ennyire nem lehetek vén! Mert értem én ezeket a szavakat, csak fel nem foghatom!
Ennél még a töketlené is jobb:-)))))
lol
Semmiképp ne mondj olyat, hogy alakul egy másik sráccal. Ezzel csak lejáratod magad, mert kiderül miközben alakulóban volt köztetek, neked már akkor megvolt az a másik. Ugyanis ilyen gyorsan nem lehet szerezni egy "alakuló" kapcsolatot.
Aúgy sem lenne gerinces dolog ilyet hazudni, mondd meg inkább az igazat, hogy nem az eseted és kész.
Egy kapcsolat őszinteségre kell épüljön, és úgy is érjen véget.
Mi a fenének kell mindenfélét kitalálni, össze vissza hazudozni? A mésikat ilyen kitalációkkal megbántani? Ő is érezni fogja bizonyára, hogy nem igaz amit mondasz. Ne vedd el örökre a kedvét a lányoktól. Nem szabad igy átejteni senkit :(
Mondom, nem bukom a gyerekekre, de vannak olyan 15-16 évesek, akiknek elég pár szép, kedves szó, aztán olvadnak el a nagyfiúk lába előtt. 20-25 évessel ilyent nem lehet megcsinálni (szerencsére). Nekem ezek nem jönnek be! Ilyenek lennének a mai kislányok?
Másik téma: Vannak spermáim eltéve a frigóban, ha mégis kéne valakinek egy gyerek e jövőben...
De lehet, hogy nem lesz rá szükség, mert van 2 elevenségem, amit gyereknek hívnak.
Hát igen, fogamzásgátlás szempontjából ideális pasi! ;)
Csak gyereket ne akarjon később senki :P Viszont ha mégis lesz akkor hamar kiderül ki is a apa. :P Nem kell apasági...
Viszont a "lányok beetetése"... "15-16 éves korban könnyű..."? Ez mire akar utalni?
Csak nekik tudod eladni magad? :)
akartam írni valamit ide,de elolvastam az utolso bejegyzéseket,és nem értek semmit.
na mindegy inkább nem írok semmit
További ajánlott fórumok:
- Miért szombaton vásárolnak a bevásárlókocsis nyugdíjasok?
- Mit szólsz ahhoz, hogy idén vagy 5 szombaton is kell melózni?
- Megemlékezés Zámbó Jimmyre a csepeli temetőben Január 26-án szombaton, 13 órakor
- Ha a szerdán vásárolt húst szombaton sütitek meg lefagyasztjátok 2 napra?
- Emlékszik valaki arra, mikortól lett bevezetve az iskolákban, hogy szombaton nem kellett menni, nem volt tanítás?!
- December 27 -én holnap nyitva vannak az üzletek? (mint általában szombaton)?