Van egy lány a párom munkahelyén, aki engem irritál (beszélgetés)
Nem azt mondtam, hogy papuccsá teszi, hanem hogy a munkatársai ezzel csúfolnák. Bár őszintén szólva van is benne valami, mert ha egy "férfi" nem tud kiállni magáért, és mutter megy helyette a sodrófával :) Na, nem bántom a kisfiúkat, de nekem egy ilyen díszpinty nem kellene. Ráadásul, ha egy pasit csak ennyi tart vissza, hogy más virágra szálljon bibét bogarászni, akkor oda Buda.
Meg a másik oldalról nézve, ha egy nő engem leosztana, hogy szálljak le a pasijáról, akivel akarva, akaratlanul össze vegyunk zárva... Először pofán röhögném, aztán megmutatnám hol is van az ajtó. Ráadásul mivel a címem aligha tudhatja a tűzről pattant menyecske, ha a többi kollégám előtt állna osztani, akkor főleg nem hanynám, hogy egy pincsifing engem alázzon. Meg hát lehet, hogy előjönne belőlem a kisördög és magam indítanám bosszúból a gúnylavinát a "vita" tárgyára, ha már nem tudta a cunibogarát ketrecbe zárni.
nem kell mindig végletekben gondolkodni.
azt hittem van valami a megcsalós gigolo,és a papucsférj között.
azt hiszem van aranyközépút.
Ne viselkedjen prostiként?! :O Na, ne túlozzunk.
A leosztás meg nem egy jó ötlet, mert azzal csak annyit lehet elérni, hogy nevetségessé tesszük a kedvest mások előtt. Ő lenne az idióta, rövidpórázos papucs a munkahelyén, akin folyton poénkodnak meg röhögnek amit megcsörren a telefonja "anyustól".
:)Nekem is van egy kollegám akinek a barátnője enyhén féltékeny rám.Pedig Ők jól megvannak,én pedig boldog vagyok a férjemmel(ez nem titok!).Mégis irritálja a lányt,hogy mindenről tudunk beszélgetni és szokott rólam beszélni neki is és a családjának is.
Ez az érem másik oldala...a férjem is tud ezekről a dolgokról,de őt nem zavarja mert érzi minden OK!
Öszinten szolva szerintem eleg jo :)
Az agyban meg valami szuper:) Szerintem! De a parom szerint is, legalabbis ezt mondja.
Kerítenék egy kolléga fiút. :)
Egyébként pedig megmondanám a páromnak, hogy engem zavar és kissé legyen távolságtartóbb rám való tekintettel.
További ajánlott fórumok:
- A párom elveszíti a munkahelyét, sok a hitele, amikor én elhatároztam, hogy elköltözök tőle...Maradjak vagy menjek?
- Párom miért nem akar ebédet vinni a munkahelyére?
- Párom lányismerőseivel csetel facen. Lehívja őket munkahelyése, meg elhívogatja ide oda őket. Mindig állítja hogy nem csal meg. Elhiggyem?
- A munkahelyi pletykák mennyire valóságosak általában? Lehet, hogy félrekacsingat a párom?
- Mit tegyek ha a páromat nem fizetik ki? Már nem az első ilyen munkahelye?
- Párom hívott, hogy gubanc van a munkahelyén. Ideges vagyok,...