Párom miért nem akar ebédet vinni a munkahelyére? (beszélgetős fórum)
Na megoldódott a dolog.
Bevallotta, az zavarja, amíg nem éltünk együtt, anyukája minden nap szendvicseket pakolt neki. Majd összeköltöztünk, egy darabig hordta a kaját, aztán elkezdett kijárni. Állítólag akkor cikizték a munkatársai, hogy de fel vitte az Isten a dolgát, hogy a szendvicsek után menüzik.
És most attól fél, megint megszólják, hogy anyagilag szarul áll, mert otthonról hordja a kaját.
A fene se érti őket! :S
ha nics probléma akkor csináltok:-)
Diétázzon oszt kész!
Szerintem egyen ott ahol neki jól esik,nem kell ezen problémázni,és ráerősltetni amit nem akar.
Ez legyen a legnagyobb problémátok :)
Szerintem az hülyeség, hogy amiatt van, mert akor nem tud a többiekkel menni kajálni. Miért ne tudna? Attól mert otthonról viszi a kaját? Attól miért kellene kimaradni bármiből is?... ezt tényleg nem értem.
Az meg, hogy a házasság nem arról szól, hog ymegmond neki hogy mit tegyen, ez így igaz, viszont ha házasság, akkor közös kassza...és igenis sajnos vannak olyanok akiknek át kell gondolni, hogy ebben a hónapban mire költhetünk, és mire nem.
Az hogy egy pasi nem tudja megérteni hogy nincs pénz ilyesmire, az a gond, és nem hiszem, hogy neki kellene ezen evszekednie. bár szerencsére az én párommegérti, és szivesen viszi az otthoni kaját ebédre. Nem marad ki semmiből, ebédidőben a többiekkel eszik... nem ciki náluk, neki meg főleg nem. örül, hogy gondoskodok róla.
Épp ez a fura!
Nálunk csak azt veszi meg, amire kérem, ezért nem is értem, miért olyan fontos neki kint ebédelni mindennap, amikor máskor mindig odafigyel, mire költünk.
Ezt én is megcsinálnám:)
Én viszont sóher vagyok,nem szívesen költök luxusra.De,hogy azért az is legyen,hetente 1x elküldöm a boltba,és mindig számíthatok rá!:)Tuti,hogy rengeteg drága nasival,drága felvágottal,üdítővel,a gyerekeknek játékkal tér haza!:)
az jutott még eszembe, hogy a házasság nem azt jelenti, hogy megmondjuk a másiknak, mit hogyan kellene csinálnia
nem akar ebédet vinni s kész
nem kell ezt firtatni, felnőtt ember, így döntött, nem ő tehet róla, hogy te ingyen kapod az ebédet és ő nem, bocsánat érte, de kicsit erőszakosnak tűnik, ez a minden magyarázat elhárítása, a férfiak egyszerűen szeretik a szabadságot, az is lehet, hogy egyszerűen csak azért nem akarja, mert te annyira erőszakosan akarod
Igen, nekem is ez a gondom!
16 napot eszik kint egy hónapban általában, és majdnem 18 000-et költ el rá.
Szia, szerintem is a kikapcsolódás és közösségi élmény miatt nem akarnak ételt bevinni a pasik. Nekem is nehéz volt elfogadni, de az én férjem is így van ezzel. Csapatostul kijárnak inkább kajálni, vagy közösen rendelnek valamit, és együtt eszik meg a céges konyhában. Közben pletykálnak, és sok munkát is érintő dolgot ilyenkor tudnak legjobban kibeszélni.
Engem amúgy úgy győzött meg a férjem, hogy a legtöbb étel nem jó felmelegítve, csak frissen, ezért sem akar vinni hazulról.
És ebben igazat kellett, hogy adjak neki...
Gondolom,ha ennyire számít a kajajegy a családi kasszában akkor bizonyára kevés pénzetek juthat "luxusdolgokra".Fogd fel úgy,hogy a férjed azt gondolja,hogy ha már annyi mindenről lemondunk,ennyit "luxust" megengedhet magának.Mármint,hogy a kajajegyét a saját étkezésére fordítja.
Egyébként én örültem neki amikor nem nekem kellet találgatni,hogy mi az ami olcsó,változatos,gyorsan elkészül stb..
Valamit valamiért.
További ajánlott fórumok:
- A párom elveszíti a munkahelyét, sok a hitele, amikor én elhatároztam, hogy elköltözök tőle...Maradjak vagy menjek?
- Van egy lány a párom munkahelyén, aki engem irritál
- 10 hónapos babát érdemes-e már elvinni munkahelyi/vagy bármilyen/mikulás ünnepségre?
- Párom lányismerőseivel csetel facen. Lehívja őket munkahelyése, meg elhívogatja ide oda őket. Mindig állítja hogy nem csal meg. Elhiggyem?
- Mit szoktatok ebédre vinni magatokkal a munkahelyre?
- A munkahelyi pletykák mennyire valóságosak általában? Lehet, hogy félrekacsingat a párom?