Mit tegyek ha a páromat nem fizetik ki? Már nem az első ilyen munkahelye? (tudásbázis kérdés)
Sziasztok!
Nekem 4 olyan munkahelyem volt, ahol nem fizettek ki....a negyedik munkáltatót feljelentettem. Igaz, hogy 1,5 évig tartott a per, de megnyertem és másodfokon is megnyertem. Most a végrehajtónál van az ügy (bírósági!), valószínű 1-2 hónapon belül megkapom a pénzt....meg a kamatokat!
Tehát szerintem, ....irány a munkaügyi bíróság!!
ezt kellene megnézni, A neten is megtudod ,csak regisztrálni kell hozzá.
Ha nincs bejelentve akkor jöhet az apeh. Persze nem kel az orrukra kötni, hogy feljelentetted őket
Nem tudom.
Az hogy tuti azt nem mondom biztosra. Szerződése van. Fizetéslap még nincs. Nem is írja alá míg nem kapta meg a pénzt.
apeh
rendőrség
ha bankszámlára kérte, miért küldik postán?
Fizetéslap van?
Be van jelentve, tuti?
Bíróság vagy felügyelet.
Hivatal nincs.
Nálunk is ugyanez a helyzet. Idén először és utoljára július elején kapott pénzt a férjem, de azóta sem sajnos.
Munkakeresésben vagyunk, de nagyon nehéz.
Én Gyed-en vagyok még ez évben, de január1-től csak GYES. Az meg mint tudjuk, semmire sem elég :-(
Nem tudom.
Egyik évben a Tesconál dolgozott, mint kamionsofőr és onnan se fizették ki. Amikor bement egyszer lázadni, hogy mi lesz a pénzével, mondták gyere vissza holnap... Másnap még a telephelyre se mehetett be mert kitiltották, és ha bement volna rendőrt hívtak volna...
Ezek szerint sajna tudnál.
De inkább keressen olyan helyet, ahol összetart a társaság és kénytelen fizetni a főnök.
Nem vállalkozónál van.
És az előzőek is mint a mostani, igen nagy cégek...
Semmit. :(
Nekünk is minden hónapban rizikó, hogy megkapja e a pénzt.
Mondjuk ő szerintem agyonverné a főnökét ha nem..
Te nem tudom mit tudnál tenni! :(
Hogyhogy nem fizetik ki?
További ajánlott fórumok:
- Féltékenyek rám az új munkahelyemen, mit tegyek?
- Egyedül vagyok a munkahelyemen és nagyon félek, hogy bejön egy gömbvillám ide. Mit tegyek?
- Mit tegyek, ha utálatosak a munkatársaim? Egyre rosszabbul érzem magam a munkahelyen
- Fel akarok mondani a munkahelyemen.Tanácsokat várok, mit tegyek?!
- Tud valaki Budapesten olyan munkahelyet ahol támogatják az utazást, legalább valamennyi %-át kifizetik a bérletemnek? Köszönöm.
- Fel szeretnék mondani a munkahelyemen gyesen vagyok a szabadságot ki fizetik?