Fel akarok mondani a munkahelyemen.Tanácsokat várok, mit tegyek?! (tudásbázis kérdés)
Nehéz bizony, én is tudom...
Sem a lealázás éhbér mellett, plusz rabszolgasors, sem a munkanélküliség...
Nehéz a döntés.
Most nagyon nem jó így de ha felmondok tudom akkor meg másért fogok aggódni.
ÁÁ nem tudom!!
De ha a dolgozó mond fel, akkor nem jár álláskereső járadék, sem segély...
El kell érni a közös megegyezést...
De ha nem adnának álláskereső pénzt, akkor renszeres szociális segély, ami rendelkezésre állási támogatás már, igényelhető...
Döbbenet!!
"Egy szemét cég, ahol rabszolgaként dolgoztatják az embert, és naponta aláznak le Mindenkit, mások előtt, éhbérért..."
DETTÓ!
nem váltottam, leépítés volt...
Októberben felvettek 3x300 embert, 3 részletben, most elküldték Őket, engem is, és ismét felvettek ugyanennyi embert... 3 hónap, és viszlát alapon működnek a multi cégek, mind saját létszámban, határozott időre, mind vállalkozón át...
ez tragédia. Milyen ez a jólfizető munkahely?
A seminnél több. A gyerekeknek enni kell. De ennyi pénzért dolgozni! Erről kellene "Monyika sót" csinálni.
Ha te mondol fel, akkor munkanélkülit sem fogol kapni.
Én is egy multi cégnél dolgoztam, 4-es műszakban, rendes 8 órás az is, csak nem egész hétig tart egy-egy műszak féle, hanem fel van osztva 3-4 naponta a változás...
Volt benne éjjel is, és egész hónapra kaptam 56ezret...
Aztán a határozott idejű szerződésem lejárt, és ott Mindenki 3 havonta, a 3. hónapban kapja meg a túlóra pénzt, nos, mi akkor sem, nem kaptam meg most az elszámolásnál sem, mert kitalálták, hogy 3 hónapon belül nincs túlóra pénz... December közepétől táppénzen voltam, január közepéig, mert nagyon beteg voltam, és januárban nem kaptam meg a második félhavi táppénzem, de most februárban sem kaptam meg azt, csak a januárit... Nem kaptam meg a szabadságom sem, még a tavalyit sem, de el sem számolták...
Egy szemét cég, ahol rabszolgaként dolgoztatják az embert, és naponta aláznak le Mindenkit, mások előtt, éhbérért...
Először elmentem tanfolyamra a munkanélküli által. Ezzel a képzéssel még a vizsgák előtt el tudtam helyezkedni.
Másodszor meg azon a napon találtam munkát, amikor felmondtam. Tudom hihetetlen, de tényleg így volt.
Rosszak a viszonyok.
A kérdés:
Több pénz egy rossz munkahelyen,idegeskedés,gyomor ideg.... vagy kevesebb pénz de nyugalom,depresszió nélkül.
Jól teszed, én sem bántam meg.
Csak az lesz a gond, nem biztos, hogy elengednek közös megegyezéssel. Nekem kettőből egyszer bejött.
Teljesítmény alapján kapjuk a fizetésünket.
Sajnos én nem vagyok az a "benyalizós" fajta.Itt az eredménye.
Sajnos új munkahely nincs.Ma kaptam meg a fizetésem.49000 ft.
Szerintetek??
További ajánlott fórumok:
- Márciusban letelik a gyes. Szeretnék felmondani a munkahelyemen közös megegyezéssel, de azt mondták, hogy arról nem lehet szó...
- Ismerősöm szeretne felmondani jelenlegi munkahelyén, de fenyegetik, hogy akkor annak jogi következményei lesznek
- Milyen tanácsokat adnál azoknak, akik újak egy munkahelyen?
- Mit kell tenni, ha valaki fel akar mondani a munkahelyén?
- Tudnátok segiteni abban, hogy milyen pargrafusra hivatkozva tudnék azonnali hatállyal felmondani a jelenlegi munkahelyemen?
- Fel szeretnék mondani a munkahelyemen gyesen vagyok a szabadságot ki fizetik?