Van aki valamelyik rokonával folytat viszonyt? (beszélgetés)
"Ész nélkül csak az állatok csinálják."
Kizárólag erre a mondatodra reagáltam, függetlenül a topikindító esetétől.
Nem maradtam ki semmiből.:) Aki ilyen kapcsolatra vágyik, az váljon el és ne legyen tisztességtelen a párjával. Egyébként végigolvastad a fórumot?
A fórumindítónak évek óta tart ez a kapcsolata, /akkor ezek szerint évek óta ész nélkül él/ az egész élete egy hazugság. Ráadásul nem is szerelmes az illetőbe.
Szerelmesen a szex sokkal inkább egy közös élmény fizikailag és érzelmileg is. Tudtad te ezt? Kár lenne kihagynod. Nekem ez a minőségibb szex, nem a hazugságon alapuló, rokonnal
folytatott "viszony".
Egy picit gondolj bele mit szól majd a tesód ha megtudja..Reménykedj hogy sose derüljön ki..
Sokaknak van titkuk............
Mi van???
Ezek szerint Te eddig kimaradtál abból a minőségű szexből, ahol sz ész már semmilyen szerepet nem játszik. Ha szerencséd van, talán egyszer összejön. Kár lenne kihagyni.
Nem valaljak be,es sokkal több az ilyen "titkos" kapcsolat csaladtagokkal/rokonokkal mint ahany idönkent kiderul !
A Te esetedben nincs verfertözesröl szo,csak nagy rizikot vallaltok , de ez a Ti dolgotok , szerintem.
I. Gergely pápa Kr.u. 500-ban még hetedíziglen tiltja a rokonok közötti házasságot, a laterani zsinat 1215-ben ezt a tilalmat negyedízigleni családi kapcsolatra redukálja.
A mai állami törvények szerint másod-unokatestvérek köthetnek házasságot.
Mondjuk összeáll egy testvérpár.Vajon milyen gyerek lesz abból?Itt nem erkölcs és más illyemszabályok amik útjűt állják, hanem a vérfertőzés esete ..
Azért mindenki tudja milyen utódok születnek abban a faluban pl. ahol a közeli rokonok egymással házasodnak és nemzenek
Ha jól emlékszem, vér szerinti rokonokkal, úgymint szülő, gyermek, testvér, valamint első unokatestvér fokozatig enyhén szólva ... khm, illetlen, de attól kijjebb elviekben nincs akadálya. Mintha genetikusunk mondá vala ilyent, de akkor gyermeknemzésről volt szó.
Erkölcsöket manapság kár szóba hozni.
Persze!
Virágot, bonbont szoktam vinni és puszit is adok a Születésnapján!
Deegyundorítófórum.
Igen! A férjed nővérének a párja! Akkor is furcsa!!! Számomra undorító!!!
Ezek szerint nem jó már a férjeddel!! Akkor miért nem lépsz ki???
Nekem ilyen meg sem fordulna a fejembe!!!!!
További ajánlott fórumok:
- Szólánc- Írjunk zöldségeket +gyümölcsöket! Az előző szó utolsó 2 betűjének valamelyikével kezdődik a következő.
- Együtt élek párommal, de nem vagyunk házasok, van közös gyerekünk.Ha valamelyikőnket baj éri, ki örökölne?
- 30 éves korban beléphetek-e valamelyik Magánnyugdíjpénztárba?
- Mit szólnátok, ha gyerekvállalás előtt a párotok azzal állna elő, hogy valamelyik exbarátnőjéről szeretné elnevezni a közös gyermeketeket?
- Te hasonlitasz valamelyik ismert emberre?
- Fent vagy valamelyik közösségi portálon és ha igen melyiken? (myvip, iwiw stb )