Van a Balcsin olyan strand ahova kutyával is be lehet menni? (tudásbázis)
Az egyáltalán nem biztos, hogy senkit sem zavar, ha valaki kutyát visz a strandra.
Csak éppen nem mernek szólni vagy egyszerűen már belefáradtak abba, hogy állandóan olyanokat figyelmeztessenek, akik nem érzik, hogy nem mindenki kutyabolond...
Én Bp. belvárosában sétálok nap, mint nap a kisgyerekeimmel és sajnos nincs olyan nap, hogy ne ijesztené halálra a lányaimat egy szabadon engedett kutya, pedig nem is szabad póráz nélkül sétáltatni. Csak az a baj, hogy ez úgy látszik, egyedül a kutyatulajokaz nem érdekli, tojnak rá. :-(
Én már sokszor inkább nem is szólok, mert már volt olyan, hogy megfenyegettek, hogy ránkeresztik a kutyát, miközben a karomba kapaszkodott a két síró gyerek. Másrészt meg már tényleg meguntam, inkább felkapom a 2 gyereket és gyorsan elmegyünk onnan.
Csak az a szomorú, hogy nekünk, embereknek kell meghúznunk magunkat, mert néhányan nem ismerik a kulturált kutyatartás fogalmát és azt hiszik, a kutya fontosabb az embernél... :-(((
Nekünk Balatonszéplak-alsón van nyaralónk, az ottani szabadstrandon gyakran találkozom kutyákkal - bár tilos - de senkit nem zavar. (Engem se.)
Ha még érdekel ez valakit.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan telnek a mindennapok idős, vak, süket kutyával?
- Illik-e levetetni a cipőt a vendégeddel? Illik-e kutyával érkezni vendégségbe?
- Nem szeretném, ha egy nagy testű kutyával jönnének a...
- Nyaralás kutyával
- Mit tegyek a kutyával, ha morog, mikor közelítek felé?
- Tud valaki olyan strandot Balatonmárián vagy környékén, ahova kutyát is be lehet vinni?