Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Nem szeretném, ha egy nagy testű kutyával jönnének a... fórum

Nem szeretném, ha egy nagy testű kutyával jönnének a... (beszélgetős fórum)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

1 2
39. tien
szept. 2. 21:45

Ebből az egész történetből a kutyát sajnálom a legjobban.

Nagyon nehéz kutyával (hiába jól nevelt)albérletet találni.

38. Amaunet (válaszként erre: 37. - Fórumnyitó (anonim))
szept. 2. 16:21

És egy hét múlva hova viszi a kutyát? Egy héten belül lesz kutyás albérlet, ahova mehetnek?

Egy 15 éves még nem kutyatartó. Nem ő felel a kutyáért, hanem az exed. Neki nem felel meg a panzió, mert fizetni kéne. Egyszerübb, ha a te nyakadba sózza és zsarol a gyerek szeretetével.

37. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 36. - Amaunet)
szept. 2. 08:34
Mert fel lett mondva az albérletük.
36. Amaunet (válaszként erre: 30. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 30. 10:49

Akkor lányod nem egyedül él abban a házban, ugye? Miért nem maradhat a kutya a saját otthonában?

Mindentmeg lehet oldani, csak te vagy a könnyebb út, mert anya úgyis megengedi. Ne hagyd magad zsarolni, kihasználni.

Gondolom, ha külföldre kéne utazni, akkor meg tudná oldani.

35. andi6020 (válaszként erre: 16. - Enissa)
aug. 30. 10:44
Így van.
34. andi6020 (válaszként erre: 12. - 55Judit)
aug. 30. 10:42
Kis micsodák?
aug. 30. 10:39

Ha ellenezted a kutyát, teljesen jogos, hogy nem engedted. Az elhelyezés meg legyen a volt házastársad/párod gondja. Ha nincs egy barát, aki vigyázna a kutyára, panzióba nem tudja, vagy nem akarja adni, vigye ő magával az ebet!

Ha nem húzod meg a határt, a fejedre fog nőni a gyerek.

32. tien (válaszként erre: 31. - Ágio8405)
aug. 30. 10:24

Tökéletesen egyetértek.

Nem a méret a mérvadó.

31. Ágio8405 (válaszként erre: 12. - 55Judit)
aug. 30. 10:20
Ez hülyeség. Legyen lemozgatva és nincs gond. Ráadásul sok nagytestű kutya pont méreteiből adódóan lusta, lomhább mint egy kis vagy közepes testű kutya. A legjobb a kutyának ha családi házban kinti benti kutya. Meg leginkább ha ott lehet ahol a gazdi van.
30. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 28. - Amaunet)
aug. 30. 10:20

15 éves

albérletben, magánházban laknak egyébként

Az a baj, hogy a szívemre hallgatok, pedig tudom, hogy sok esetben nem arra kellenem.

Úgy érzem, hogy nem mondhatok nemet, mert akkor arra gondolok, hogy muszáj megtennem, mert nem tudják megoldani a kutya elhelyezését és nagyon magamra haragítom a lányom.

29. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 21. - 94a06e9696)
aug. 30. 10:14
15
28. Amaunet (válaszként erre: 9. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 27. 14:56

Mennyi idős az a gyerek? És egyébként hol él az a kutya?

Miért kéne neked a vendégeidhez alkalmazkodni? Tartsák tiszteletben azt, hogy nem szeretnél kutyát a lakásodba!

Hetekig takaríthatod majd a szőrt. A lakásodban is meg fogja tenni azt, amit otthon megengednek neki. Pl. bemegy a konyhába, felmászik az ágyba. Ott fogja a nyálát csorgatni az étkezőasztalnál.

Állj már ki magadért!

27. tien
aug. 27. 14:43

A panzió nem ördögtől való.

Először leinformálni.

Meglátogatni (esetleg a kutyával)

Oltási könyvvel, egészség kutyákat lehet csak bevinni.

Állandó állatorvosi felügyelet.

Ez szerintem egy jó megoldás mind a két félnek.

26. tumbo2 (válaszként erre: 12. - 55Judit)
aug. 27. 08:39
nekem ugyan egyik sem kéne.a nagytól félek,a kicsi sem kéne,még,hogy az ágyamban aludjon,na az már túlzás.hogy örökbecsű énekesnőnket Zalatnait idézzem,akinek nagy a melle,sosem lesz üres az ágya.azért teszi tele kutyával.
aug. 27. 07:57
Megertelek. Beszeld meg a gyerekeddel, amugy nem is ertem honnan jott neki ez az otlet.😱 (Mondom ezt igy,h mindenfele kutyam volt mar, dan dog, spaniel, most bichon)
24. libikóka (válaszként erre: 9. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 27. 07:44

Két eset lehet (na jó nem biztos de valószínű),,kiderül hogy a kutyus és ti is rendben lesztek ,,teljesen jól megy minden.

A másik az ha nem így lesz,,mert vagy a kutyus"neveletlen",,vagy a gazdik is,,és nem tudják hogy amit otthon szabad azt másnál nem feltétlen.

Egy próbát megér,,lehet utána te is másképp látod,,vagy jó lesz és elviselhetőbb mint gondoltad,,vagy nem és akkor joggal szólhatsz.

23. Egnisz
aug. 27. 07:06
Amúgy sajnos nem tudok tanácsot adni, hogy mit tegyél, csak azért írtam, mert maximálisan megértelek.
22. Egnisz
aug. 27. 07:05

A szüleim sem értették, mikor vigyáztunk a házukra, amíg ők nyaraltak, hogy miért nem vállaltam a 100 kg-os, hozzám barátságtalan leonbergi kutyájukat.

Nem fogadott szót nekem és kicsit féltem tőle.

Kutyapanzióba került, de volt sértődés belőle.

21. 94a06e9696 (válaszként erre: 9. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 26. 23:37
Hány éves az a "gyerek"?
aug. 26. 23:33
Kicsit sem engednék be. Mondtam is a tesómnak mikor kérdezte, vigyazok majd a kutyajara ha orokbe fogad egyet? NEM. 50 évig elvolt ezek nélkül miért most kezdené....
19. Flóra76 (válaszként erre: 12. - 55Judit)
aug. 26. 20:21
Ezt de sikerült lealázóan leírnod!
18. Flóra76 (válaszként erre: 16. - Enissa)
aug. 26. 20:18
Pontosan.
17. Enissa (válaszként erre: 15. - Regin_a)
aug. 26. 20:01
Nem olvastalak, amikor leírtam, de ezt csak azt tudja, akinek van kutyája, akivel még nem élt kutya az csak mondja azt, amit meg sem tapasztalt sosem.
16. Enissa (válaszként erre: 12. - 55Judit)
aug. 26. 19:55

Judit, volt lakásban kutyád? Szerintem nem.

A kutya nem a lakást szereti, hanem a gazdit.

Nekem volt, óriás schnauzerem.

Az a kutya szerintem sokkal többet mozgott, mint sok udvaron tartott.

Naponta több km-t sétáltunk vele, úszott a Dunában.

Ha nyaralni mentünk eleinte még kertes házat kerestünk, hogy élvezze úgymond a szabadságot. Tudod mennyit volt egyedül az udvaron? Amíg mi is kint voltunk.

A kutya rettenetesen ragaszkodik a gazdához, nem lenne neki szenvedés a 20 m2-es lakás sem, elüldögél a gazdilábánál, ő attól boldog már.

Természetesen normális gazda átmozgatja a kutyáját.

Édesapámnak Dán Dogja volt lakásban. Szintén rengeteget sétált vele, Szabadság hídtól a Margitszigetre. Van 12 m hosszú folyosónk csak a miénk, de a kutyák csak akkor mennek ki, ha kint vagyunk.

A kutya jön velem a konyhába, a fürdőbe, a másik szobákba, leül a WC előtt, mert ők nem a lakást, annak a nagyságát nézik, hanem a gazdit.

Akkor szenvednének, ha megfosztanám a jelenlétemtől. Most egy kis fi...szok törpe snacika fekszik a lábamnál.

15. Regin_a (válaszként erre: 13. - Secret8)
aug. 26. 19:31
Berni pásztor és német dog nem kistestűek de rendesen belleszoktak a bérház lakásba
aug. 26. 17:51
Megértelek.
aug. 26. 17:47
Egyébként milyen kutya? Mert ha például egy óriás uszkár, vagy golden retriever, akkor még te is összebarátkozol vele.
12. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 26. 17:46
Aki szereti a kutyáját, nagy testűt nem is visz lakásba. Az szenvedés neki. Vannak már kitenyésztve apró, direkt lakásba való kis fi....szok, amik jól érzik magukat ott.
11. secret8 (válaszként erre: 9. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 26. 17:43

Akkor 1 hétig kibírod. Hidd el, ha jól van nevelve a kutya, semmi bajt nem okoz.

Örüljetek egymásnak a gyerekeddel és kész.

10. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 3. - Amaunet)
aug. 26. 16:46

Pénzbe kerül és a lányom a gazdája.

"Nem engedné", illetve ellenállna nagyon.

1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook