Vampire Diaries (beszélgetős fórum)
nem ismerem
Valahogy olyan távolinak tűnt az a május 16, kissé benéztem a naptárt :(
Itt biztos nem értelmezek félre semmit,szóval most is lesz 1 rész.De olyan hamar vége lesz az évadnak és olvastam,hogy megint nagyon izgalmasan fog befejeződni.Szóval messze lesz még október.
Amúgy van egy honlap,ahol folyamatosan van info a sorozatról (előzetesek,dátumok,spoilerek,képek),nem tudom ismered e.Én is onnan veszem,hogy melyik rész mikor lesz.
Látom az a sorozatleadás máshol sem zökkenőmentes.
18.rész után megint szünet van?
Van még itt valaki?
16. rész lement már?
Így van, Damon mellé jön még Alaric, Jenna és az a vámpírvadász, akit kinyírtak, a néger:)
Én játszottam a jegyekért, de sajnos nem nyertem, Damon miatt meg nem megyek el. Igaz, Stefan miatt sem mennék, mert nincs rá pénzem. A legolcsóbb jegy is majdnem 15 ezer és azért még alig jár valami... :(
Január 8.-ától kezdődik a The lying game 2. évadja. Az is jó ám ;)
Addig meg Pretty little liars-t nézek, hát az se semmi! :)
Az az igazság, hogy én ezt az egészet annyira gusztustalannak találtam, hogy Elena iránt elmúlt minden szimpatizálásom...
Mostmár annak örülnék, ha Stefan találna magának egy olyan lányt, aki értékelni tudja. Mondjuk Caroline-nal összeillenének:))
Vagy felőlem még Rebecah is jobb lenne, mint Elena..
Na hát megnéztem a múlt hetit...
Mekkora szar forgatókönyv volt ez, Stefan épphogy kitette a lábát a házból, máris egymásnak estek Elenáék. Pff...
Na nekem a múltheti rész akkora de akkora csalódás!!
Végre amit vártam erre mi van? csak szolga?....ugyan már! ekkora baromságot!
A delena rajongóknak fog tetszeni a mai rész.
Igaz, hogy nem rajongtam Stefan-Elena párosért, de most azért sajnálom Stefant.
Köszönöm.
Mekkora egy fos vagyok, indavideo.hu-n csak a 3. részig találtam meg. :(