Váltsunk életmódot egy ÉLETRE! (beszélgetés)
:(
Sajnálom, hogy nem jött erre senki hétfő óta!
A diétám tartom.
Ma nagyon finit ebédeltem.Párolt karfiol, kevés husi és főtt tojás!!
Ugy jol laktam:))
Hétfőre mozgás van tervezve.
Jaj..remélem csak elkezdeni lesz nehéz...
Kinek Hogy kezdődik ez a hét??
Hétvégén mi jót csináltatoK?
Igen.Igazad van.
Valóban hiányzik.
Nehezen veszem rá magam.
Vannak időszakaim mikor rengeteget..és van mikor épphogy!!
Szia! Szerintem pont leírtad a lényeget, hogy "megszokja a szervezet". A fogyókúrák során jó érzés, amikor a mérleg egyre kevesebbet mutat, általában csak ez. Amikor négy és fél deka marhahúst ehettem ebédre, hát nem volt egy nagy öröm. Nekem az sem megy, hogy méregetem mennyi vizet igyak egy nap. Ha kényszerből kell innom két és fél liter, hát sokszor a fülemen jött ki. Most nem figyelek erre, amikor szomjas vagyok, akkor iszom amennyi jólesik. Ha este gyötör az éhség - szerencsére ez egyre ritkábban fordul elő - főzök két pár virslit, majonéz helyett mustárral eszem, kenyér helyett bulátával. És már MEGSZOKTAM. Emlékszem régebben Karácsonykor megettem ebédre egy fél lovat, és délután majd meghaltam az éhségtől, bevertem a másik felét. Most egy csirkecomb kifog rajtam... Ahogy rá lehet szokni a nagy evésre, úgy a mértékletesre is. Nem attól híztam el, hogy ebéd után megittam egy pohár kólát, hanem attól, hogy ebédre megettem két tányér töltöttkáposztát, utána meg 1 liter kólát.
Az eredeti elképzelésem, hogy nem hízhatok. Ha pedig fogyok bármennyit, azt meg kell tartanom. És fogyok...
Szia!
Nem akarok okoskodni, de nekem hiányzik az étrendedből a nyers zöldség és a gyümölcs.
Szerintetek a sűlt töknek mekkora a kalória értéke..???
Szerintem biztos nagyon magas lehet
Tegnap ezzel bűnöztem délután:(
De ma a másfél órás edzés után nincs étvágyam:))
Olyan vagyok mint a hal:)))vizet vizet:))))
megyek is aludni:)))
várom mikor lesz a farmerom dereka lazább...
szép estét
és jó éjszakát mindenkinek
A mai menüm:
Reggeli: 3 dl kakaó
Ebéd:nagy tányér frankfurti leves
kicsi adag sonkás tészta...
Uzsonna:sült tök
Sziasztok Csajszik!!!
Örülök, hogy többen lettünk, és hogy csatlakoztatok!!
Kinek hogy telt a mai napja?
Sziasztok! Én nyáron kezdtem az életmódváltásomat. Igen, egy életre tervezem én is és úgy érzem, hogy az én módszeremmel menni fog. De lehet, hogy idővel még változtatni fogok rajta, hiszen időközönként stagnál az ember és kell valami új dolog amitől megint beindul a fogyi. 62 kg-ról indultam, most 58 körül járok. Kb 8 kg feleslegtől (most már kevesebbtől) szeretnék megszabadulni ami köztudott, hogy a legnehezebb és már lassabban mennek le a kilók.
Mindenkinek kitartást kívánok! :)
Pedig fontos a heti 3 szori intenzív mozgás:)))
Fiam nagyon jó tanáccsal látott el :))Ha nincs időm menni aerobik órára ..felveszem a futó cipőm és fél órát nagyon lassan kocogok..persze ezt is fokozatosan 1 perc futás 2 perc séta
mindenkinek jót tesz mert közben születnek nagyszerű gondolatok:))))
Jaj egy fontos dolgot elfelejtettem:)))
Egy fogyókúra előtt lelkünket is helyre kell rakni.
Feszülten és boldogtalanul képtelenség elengedni egyetlen kilót is.
Nézz a tükörbe és mond az hogy szép vagyok:))))és még szebb leszek :))))Hajrá csajok:))))
Sziasztok!
Szép napot mindenkinek:)))
Számomra a sport hozta meg a fogyást 2 éve sikerült 15 kg súlyt leadnom .
Sajnos volt egy víszér műtétem és szép lassan vissza telepedett rám mind :(((
2 napja újból kezdtem a fogyókúrát
Heti 3 edzés ...vigyázok a kajára napo 5 étkezés de nagyon kicsi mennyiség és sok folyadék ..
50 felett sokkal nehezebb fogyni ..sajnos
De tudom hogy sikerül ..és beszámolhatok itt az én siker storrymról
további szép napot nektek és sok mozgást :)))))
Siasztok
En is csatlakoznek. Amin eddig valtoztattam tobb zöldseg, gyümölcs és este csak salata. Nekem a fogyas sajnos mozgas nélkul nem megy. Most jarok heti 1 jogara+1 zumbara.
Csajok nekem most mennem kell!
Holnap leszek!
Sziasztok!!
Dehogy!
Nem kell!
Csak kérdeztem.
Én ma kezdtem egy ujba.
Nekem igy könnyebb.Látom mit ettem, hol rontottam.