Változtatni kellene a felfogásomon vagy hagyjam ezt a férfit? (beszélgetős fórum)
Hát.. én futólag ismerem a zöldségesfiút.
35 év körüli, alacsony, barna hajú, segítőkész és már min. 7 éve ott dolgozik.
Ez mit jelent? Semmit. Akár lehetne mosolygós gyilkos is.
Azt írta,futólag ismeri, a facén csak utánanézett.
Nem is ismeri a srácot. A fb posztja alapján eldöntötte, hogy iszákos, agresszív stb.
Gratulálok!
Aztán elég agresszív, lekezelő típusnak tűnik." Ha ez kell neked... Vagy ezt is kérdezhetnéd. Rosszak a megérzéseim mi baj van velem? Miért látom a rosszat rossznak? Tényleg óriási a baj....
Sajnálom, de én nem tudok tanácsot adni, mert már azt sem tudom elképzelni, hogy alkalma legyen egy ilyennek közeledni hozzám, a vele való tervezgetés, elfogadás, alkalmazkodás pedig, számomra már scifi kategória;)
Nem lennék "kocsma Rozi" a helyedben,de a Te dolgod.
Ne haragudj, de olvasd el, amit írtál. Semmi jót azon kívül róla, hogy közeledne hozzád. Tedd fel a kérdést magadnak, csak magadnak, szükséged van rá? De felelj rá őszintén, aszerint dönts. Nem olyan nehéz, ha objektív tudsz maradni.
Haha, idővel megtanulná asztal alá inni őket... Remek!
Nem is értem mi a kérdés, hagyd a fenébe, de ezt te is tudod, hisz ezt írtad:
"..az elején mikor elkezdett közeledni s rákerestem a Facebookon, már akkor azt éreztem, hogy nem tudnám elképzelni, hogy a barátnője legyek, mivel zavart, hogy.."
Miből derül ki, hogy szereti a családját?
Szerintem alkalmazkodhatnál pl.,ha elmennél vele minden hétvégén a bulikba, te lennél az egyetlen nő a társaságban, akit körülrajongana a sok "roma, öreg s nőtlen" férfi.
Nincs benne pozitívum, nyugodtan fogd fel úgy, hogy jaj ez rossz.
Az én felfogásom az, hogy akinek párja van, csökkenti a bulizást, iszákosnak lenni pedig senkinek nem kellene. És nem akarnék változtatni ezen a felfogáson.
Az édesapád is agresszív és ivós típus?
Mi a pozitívum ebben a történetben?
Van benne pozitívum?
Nekem nincs bajom azzal, ha valaki bulizik, akárhány éves, de ez, amit írtál, gáz.
Szerintem nálad van a probléma.
Mondjuk, hogy ne negatívnak fogjam fel azt, hogy bulizik, iszik stb... ne úgy fogjam fel, hogy jaj ez rossz, hanem lássák benne valami pozitívumot.
Mi vihet rá egy nőt, hogy ilyen pasi után fusson? Annyira nagyon minden áron kell valaki és csak ilyet találsz?
Már a héten megkérdeztem valakitől, de most megkérdezem újra, ennyire buta vagy, vagy csak a hoxa népét akarod tesztelni? Mert ha ennyire buta vagy, hogy egy ilyen alakhoz akarsz alkalmazkodni, hát akkor hajrá,
Egyébként milyen a felfogásod, amelyen esetleg változtatnál?
Ha egy agresszív,lekezelő pasas a söre mellől kipislantva észrevesz, akkor arra pozitívan kell reagálni?
Aha, és azért iszik a kocsmában, hogy a családja ne jusson hozzá az ártalmas alkoholhoz?
Az szép dolog, a családi szeretet
És az alkalmazkodást hogy gondolod?
A családja iránta szeretete. Pl.
További ajánlott fórumok: