Valóban nem olyan jó már Buda mint volt? Lassan egy 18. 19. kerületi kertes övezet már csendesebb nyugodtabb lassan? (beszélgetés)
de ez most hogy merült fel? Most azt várod, hogy lehuzzuk vagy felmagasztositsuk egyes kerületeket, környékeket?
mindenhol is csak emberek laknak. Én csak röhögök mikor bárki elitnek képzeli magát bárhol lakva. Pedig rám is mondták már, hogy budai elit, azt is kiröhögtem, nem is budán lakom, hanem csak bp mellett.
amúgy nem, nem akar mindenki budára költözni, sőt budapestre se. :) és nem mert romlik, hanem mert eleve mások a preferenciái az embereknek, így tökmindegy, ott milyen
Nem, nem akar mindenki Budára költözni, max. a vidékiek, mert azt hallották, hogy Buda nagyon elit és saját magukat is oda sorolják be, vagy a budaiak.
Én pesti vagyok, azaz Budapest pesti oldalán születtem és élek. Sosem költöznék Budára és a legtöbb pesti ismerősöm se költözne Budára. Nekünk nem annyira tetszik, nem tartjuk elitnek, stb.
Véleményem szerint egy vidéki, ha fel akar költözni Budapestre, akkor tök mindegy, hogy hol lakik. Azért tart ott Buda, ahol tart, mert az összes betelepült azt hiszi magáról, hogy ő különb a pestieknél.
Pesten is nagyon szép helyek vannak, illetve Budapest minden kerületében vannak jobb és rosszabb helyek, bunkó emberek is minden kerületben vannak.
Miért kérdezed? Te hol élsz? Az ismerőseid, akik ilyeneket mondanak, hol élnek? Hol születtek?
Ahogy a vidékieknek elegük van a sok jöttmentből, úgy szerintem a budapestieknek is elegük van belőlük...
Azért a parkolást gyakorolni kellene egy Maybach Mercivel... de megpróbálkoznék vele! :)))
Csak adják nekem!!!!
Ilyenek ezek a primitív gazdagok 😄
Amúgy nem, nem akar mindenki az említett kerületekben költözni. Én sem. És bár nem rajongok Budáért, soha semmilyen vonatkozásban nem lehet egy lapon említeni a XVIII. vagy a XIX. kerülettel.
Ez a 3. kerületre jellemző.
A II., XII., I. kerületek jelentősebben elegánsabbak ennél. A primitív újgazdagoknak zömében nem közegük és nem is futja rájuk.
Mindenki Budára akar költözni, a kertes vezetbe, az 1., 2. 3., 12. kerületbe, főleg ezek a drága kerületek és főleg családi házak tekintetében. Szép hegyes rész, de egyre több ismerőstől hallom hogy egyáltalán nem olyan jó már a környék, régen milyen jó volt, sokkal nyugisabb volt, már rengeteg ilyen primitív gazdag beköltözött akik hetente buliznak a fűtött teraszukon, meg egyre jobban épül
be a kerület
További ajánlott fórumok:
- Császármetszéssel született babáknál milyen torna alkalmazható a nyugodtabb alvásért?
- A csendesebb vagy a mindenen vihorászó embereket szereted?
- Harc a nyugodtabb életért
- Tudnátok ajánlani egy nyáron is csendesebb, nyugisabb strandot, ahol nem az van, hogy még a nyakadba is lógnak?
- 11 hónapos kisfiam nem jól alszik éjszaka, Mit adhatnék neki vacsorára amivel jól lakik és nyugodtabban alszik?
- Szerintetek az rossz, ha valaki nyugodtabb természetű?