A csendesebb vagy a mindenen vihorászó embereket szereted? (beszélgetés)
Attol fugg milyen a kedvem. Ha nyugira vagyom akkor a csendes ebereket kedvelem jobban. Ha bohockodos kedvemben vagyok meg pörögni szeretnek akkor a vihoraszo emberek társaságát keresem :)
A " viharászó "embereket szeretem.
A mindenen csendesen vihorászókat.
Vihorászó, ha a kettő közül kell választani. Ha valaki állandóan csendben van, az sokkal zavaróbb számomra.
Az alkalom is ritka.
Szerencsés esetben az embernek az egyik legjobb társasága saját maga, - vallom. :D
Igen. de nagyon ritka, akivel én ezt megtalálom. Nem sokan szeretik, ha én megjegyzéseket teszek. Viszont én remekül szórakozom magamon. :D
Ezek a legjobb pillanatok. :)
csendesebb,persze a helyzetöl függ
Majd ha nagy lesz en magam vegzem a "beavatast" 😂😂
:DDD
Igen, nem javasolt gyerekek előtt nézni. :)
A humornak is megvannak az alfajai. Én azokat az embereket szeretem, akikkel elég összenézni és tudjuk min röhögünk. Aztán fokozzuk a helyzetet egy-két ironikus, csípős megjegyzéssel, adok-kapokkal. Azt az igazi sírvaröhögőset szeretem, amit nem tudok abbahagyni. :)
Én nevetős vagyok, szóval ha végletet kell választani inkább a vihogós mint a kuka. Bár szerintem vihogni nem ugyanaz mint humorral állni a világhoz :)
Eszem, faom megáll, yeahh!
Meg is nezem en is ujra. Ezer eve nem lattam. Csak a gyerekek aludjanak el mert vegen megtanul olyat amit nem kene.
Vagy töprengeni s mosolyogni:P
Hát nem tudom, engem pl felvidítanak. Nem mintha szükség lenne rá,de én sokkal inkább szeretek vihorászók mellett lenni mert ragadós, mintsem a karót nyelt emberek mellett, vagy aki mundig kussban van, stb. Aztán persze a két véglet között sok variáció van, de a topik csak két opciót adott: vihorászó vs csendes. Hát akkor legyen az első.
A boldog tudatlanságnak is megvan a bája, látod?:)
A csendeseket, akikkel jókat lehet vihorászni.
Pedig "Zuzuval olyan volt beszélgetni, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas."
Százszor láttam ❤
Persze, hogy magányosak. Én sem érezném jól magam egy Zuzu Petals-szal, te sem, sőt, baromi sokan így vannak ezzel.
...vagy hülye, mint a tök, és azért kussol, mert lepkéket kerget a fejében :D
Ez a kérdés de jó, hogy most jött. Egy ideje hallgatok egy illett, aki mintha be lenne drogozva állandó jelleggel, csak nyerít minden szaron, és ráadásul szlovák a csaj. Nem bírom hallgatni.
Ellenben imádom a csendes embereket. Nyugodtabbak, bölcsebbek.
Igen! Ismerek ilyet a közvetlen környezetemben. Ő arra büszke, hogy soha nem sír, mindig mosolyog és jó a kedve! Kemény ő, tartja magát! Pedig 2 percig nem bírja elviselni saját maga társaságát.
Meggyőződése, hogy azért kedveli mindenki, mert pozitív, és mosolygós, pedig azért, mert ő a pletykaközpont! ;)
Azt mondják ezek az emberek, magányosak. Mármint a mindenen vihogók. Van benne valami.
Vannak mindenen vihorászó ismerősök, kb. agyilag zokni kategória. Háromszor elváltam? Sebaj, röhögjünk. Csődbe ment a bank, ahol betétet tartottunk? Hihihi, hahaha.
Te meg nem ismersz engem. Ha ismernel akkor engem nem kerdeznel a temarol. 😂
Imadom amikor a valaszomat csak en ertem.😂😂
További ajánlott fórumok:
- Milyen híres három nevű embereket ismersz?
- A kövér embereket miért bántják, a soványakat pedig miért nem?
- Tucatnevű hírességek. Írjatok Kiss, Nagy, Kovács, Szabó, Tóth nevű ismert embereket.
- Mit tegyek, ha a munkatársaimat, vagyis a tényleg hétköznapi embereket nehezen viselem, a témáik zavarnak inkább? (Tv, híradó, pletyka, stb)
- Gyűjtsünk össze egy topikba híres embereket /tudós, felfedező, író, stb. Szül.év, hely, jellemezd pár szóval/.
- Miért nem szeretik a legtöbb helyen a nem felszínes, mély érzésű embereket?