11 hónapos kisfiam nem jól alszik éjszaka, Mit adhatnék neki vacsorára amivel jól lakik és nyugodtabban alszik? (tudásbázis kérdés)
Hülyén hangzik, de végre nem vagyok egyedül..:-((
Az én fiam 3 éves volt januárban, de meg tudom számolni, hogy hány éjszakát aludtunk végig. Pedig nagyon jól eszik, minden vacsi után becsusszan még a cumisüvegnyi kakaó v. tej. Ezek után éjjel 2-4 között még a mai napig felkel egy adag kakaóért!!! Nem tudom leszoktatni róla. Jön és először csak sutyorog: "anya, kakaó,anya kakaó" Ha mondom, hogy még éjjel van, akkor sírni kezd. Nem hisztizni, hanem csak csendben sírni. Hát persze, hogy megesik rajta a szívem.:-)) Mára már elértük azt, hogy mellette van a kakaó, felkel, kiszolgálja magát, és alszik tovább. Keményen este 10-től reggel max. 6.30-ig.:-)))))
Ezt én is írhattam volna:P
Szerintem az éjszakai alvás/nem alvás nem az elfogyasztott étel mennyiségétől függ..
Aludtunk mi már éjszakát alig kajálva, és degeszre tömve meg alig..
Bocs,csak elment a netem!
tehát még csak annyit akartam,hogy este is adjál 6 óra körül nyugodtan meleg ételt és legfeljebb inni kér de alszik mint a mormota!:))
Az mit jelent,hogy nem jól alszik?
(Felsír,vagy forgolódik,biztosan éhes?)
Sok ok lehet:fogzás,melege van ,fázik,szomjas,minden esetre ha azt gondolod,hogy éhes lehet,akkor némi szilárd táplálékkal kiegészítve a vacsoráját próbálkozz!(Virsli sajtok ,kifli,joghurt félék esetleg túró)
Szia!
Sajnos, ilyen tippet nem tudok adni. Csak annyit mondanék, nem biztos, hogy a laktatóbb vacsitól jobban fog aludni.
További ajánlott fórumok:
- Fogyni szeretnél? Akkor vacsorára sült kolbász és füstölt szalonna lesz.
- Mit egyek vacsorára, ami nem hizlal és ráadásul fogyaszt is?
- Mit teremtsünk az asztalra vacsorára?
- Segítsetek! A párom két műszakban jár dolgozni. Mit csomagolja neki reggelire ill. vacsorára? Már semmi ötletem...
- 18 hónapos kisfiamnak milyen vitamint adhatnék, ami nem szintetikus?
- 9 hónapos kisfiam étkezését szeretném változatossá tenni. Mit adhatnék neki?