Valóban nem lehet már kapni a gyógyszertárban kakaóvajat? (tudásbázis)
Felhívtam egy Herbáriát,majd hétfőn lesz,nagyon kevéske szokott lenni belőle és ritkán.
Aki esetleg Pesti és közel van Neki,az a Soroksári Auchanban tud venni,ha épp van.
:))
Megnéztem ezt az áruházat, hááát eddig itt van a legjobb ár.
Régen én is sokat használtam napozásra és tényleg jó.
Én vettem tavaly pár alapanyagként számon tartott anyagot gyógyszertárban. Egy kis magánpatikában kiadták. Az összes többiből elzavartak.
Most az andió webáruházból rendeltem. Igaz, itt is van pk, de én mást is vettem (napozókrém csomagot) és így ingyen szállítottak. Tavaly használtam a kókuszolajas napozókrémet a nagyon fehér bőrű gyerekeimre is, egy kis kakaóvajjal kiegészítve és nem égtünk le. Érdemes megnézni!
Eddig csak webáruházban találtam,de ott magas a postaköltség.
Az a gond,hogy a külvárosban lakom és itt nincs sok minden.
Bosszantó,hogy minden ami jó,megszüntetik:S:S
Anyu fiatalabb korában azzal napozott,bármelyik gyógyszertárban kiadták,most meg...
Húúú,nem is tudtam h barnításra használják.Jó ötlet.
Viszont akkor hol lehet olcsón beszerezni?
Most jöttem haza,több patikában is voltam,nem adhatják ki mert alapanyag...:S:S:S
Igen,jobban barnít.
Na mindegy,talán valahol találok.
Mire jó az a kakaó vaj jobban barnít?
Én kokusz zsírt szokttam magamra kenni mikor megyek szoliba azt mondták nem fogok leégni töle kiprobálltam és komolyan nem égek le.
Nos azért nekem nem mindegy,hogy + 1000 ft-ba kerül a szállítási költség miatt..:(
Természetesen meg fogom érdeklődni,csak gondoltam hátha vett idén valaki gyógyszertárba.
Nem tudom, hogy a gyógyszertárban mennyivel lehet olcsóbb, sajnos már ott is minden drága.
Mi a Zöldpolctól rendeltük.
Sziasztok.Napozáshoz szerettem volna beszerezni,de sok fórumot olvastam róla,hogy már nem lehet kapni...nettről rendelve nagyon drága lenne.
Van aki vett mostanában?
További ajánlott fórumok:
- Ismeritek a Bromocriptin [parlodel 2, 5 mg] gyogyszert?Menyi ideig lehet szedni?
- Frontin 0. 25-ös gyógyszert vettem be, aztán észrevettem, hogy lejárt. Lehet tőle bajom?
- Édesanyám PET-CT eredményét ma kapta meg, de a gyógyszeren kivül nem lehet értelmezni rajta semmit, aspiratioja valami ilyesmi?
- Allergia gyógyszer szedése mellé érdemes/lehet homeopátiás szert is szedni?
- Hogyan lehet a vér húgysavszintjét nem gyógyszeresen csökkenteni?
- Koronavírus tünetei ellen melyik gyógyszerek lehetnek hatásosak?