Valóban igaz lehet az, hogy a mágnes díszek a hűtőn mérgezőek? (tudásbázis)
más hogy is lehet mérgező,valami:)
sugárzás,gázok
Szerintem mint írtam is már le van kívülről szigetelve.
Aranyosak Vagytok, hogy válaszoltok mindenkit puszilok
Hideg sör, japán tudósok ;)
Az sem új már, de idén nyáron sláger volt ebben a feldolgozásban.
Én sem azt mondtam, hogy ártalmas, a mi hűtőnk ajtaja is televan mindenfélével, hidd el, nem rohantam leszedni. Csupán próbáltam találgatni, hogy miért is merült fel ez a kérdés.
A tévére való vigyázásra még gyerekkoromból emlékszem, én imádtam mágnessel játszani, és egyszer kaptam egy taslit apámtól, amiért a képernyőn huzogattam.
Ez katódcsöves TV-k esetében igaz. Most már több másféle technológia léátezik, azoknak nem árt a mágnes. Leegyszerűsítve a régi, mély TV-ker ővni kell a mágnestől, a laposakat nem kell félteni.
A katódcsöves TV és a hűtő működésében nincs sok közös, és emellett a hűtőszerkezet a szekrény hátulján található, maga az ajtó csak egy hőszigetelő eszköz.
Egy hűtőmágnem nem tud ártani a hűtőnek.
Az ajtaján van az a kicsi mágnes kívül.
Hogyan lehetne rákkeltő a belül levgő dolgokra, és miért is rákkeltő a mágnes?
A cikk már eleve fura, mi sz, hogy a kísérleti állatok "rákot kaptak"? Egy tudományos cikkben így nem fogalmaznak.
Me pedig másgnes nélkül, és mágnessel sem romlik meg az étel a hűtőben, mert a hűtése független az ajtajától. Ha az ajtót nyitva hagyod, akkor is ugyanúgy hűt, csak a hűtött levegő elkeveredik a szoba hőmérsékletével....A hűtést a csöveiben keringetett folyadék révén végzi.
Olyan jó látni, hogy van azért a szép korúak közül, aki használ számítógépet.
Az én anyósom 74 éves. És szerintem csak hírből ismeri a számítógépet. Mikor utoljára ott voltunk, nem láttam hogy lett volna akár családba is. Laptop a sógoromnak van..
Hűtőszekrény és úgy tudom szigetelve van. Szerintem nem romlik meg az étel. Hiszen régóta lehet kapni hűtőmágnest.
Sőt névre szólót vettem a férjemnek, lányom a vőmnek.
Én is megkaptam ezt a levelet.
Azért nem tartom a kérdés feltevését hülyeségnek, mert a levél - legalábbis amit én kaptam - olyan érvekkel és 'tudományosan' magyarázza, h aki abszolut nem ért hozzá, felmerülhet benne a kérdés, h vajon igaz-e?
Egyébként persze hülyeség!
Utánakerestem. Elindult egy hoax arról, hogy a hűtőmágnesek hatására rákkeltővé válna a hűtőben tárolt élelmiszer, de ez több okból is marhaság.
A neten olvasható.
Ezt a marhaságot!!!!
:DDDDDD
Igen, én is megszavazom.
Én időközben arról is értesültem Anyukámtól, hogy egy amerikai ismerős valamit "majd megnézi a számítógépén, tudod ott is van ilyen internet".
Csakhogy ő már 83 éves. Igaz, mailt azért tudott még nemrég küldeni, a többi már akkor nem érdekelte...
Mágneses nyakláncot felragasztottam. Valaki mondta nem tesz jót a láncnak.
De szerintem az is hüleség.
További ajánlott fórumok:
- Agykontroll: valóban működik!
- Híres irodalmi szerelmesek /de az sem baj, ha valóban létezett párok/
- Rémhír vagy valóban elviheti a civil autókat szükségállapotban a honvédség?
- A málnalevél tea rendszeres ivása a terhesség utolsó heteiben, valóban megkönnyíti a vajúdást?
- Tudja valaki melyek a mérgezőek?
- Ki használt már mágneses tartásjavítót, valóban segít egyenesen tartani a hátat?A mágnesek nem befolyásolják a szív munkáját?