Vallomások (beszélgetés)
Kérd szépen!
- Kedves H.,kérlek nekem is válaszolj!
"Ma hitet és reményt csókoltam valakibe...ő vigasztalást és erősítést adott nekem az ölelésével.Aztán mentünk haza a saját életünkbe."
Nagy szavak...
"Nemrég a barátom megkérte a kezem. A gond az, hogy van valaki akivel együtt utazunk munkába , reggelente szemezünk. Próbálom figyelmen kívül hagyni , mégis buntudatom van ha elveszek abban a mogyoró szemében, úgy néz rám , mint soha senki."
Nagyon gáz vagy. :/
Igen az őszülős fórumban én voltam a 3-ik - mondjuk én sem vagyok képes megérteni a szegény kiírót, de az ő baja.
Reméljük ha hófehér lesz, tesz fel képet
Ki is próbáltam!
Ezek szerint minden vallomáshoz, amihez született hozzászólás nyílik egy külön fórum...
És ha valaki szintén hozzászól ugyan ehhez a vallomáshoz, akkor nem fog új fórum nyílni, hanem a kettő összekapcsolódik?
Sziasztok!
Mostantól a vallomásokhoz egyesével hozzá lehet szólni, sőt, a kiíró anonimként tud reagálni is. (Hasonlóan működik, mint egy anonim fórum.) Minden olyan vallomáshoz, amihez a kiíró vagy más felhasználó hozzászól, nyílik egy külön fórum. Ezeket mostantól itt fent a vallomások Fórumok menüjében leválogatva is láthatjátok.
"Nem bírok élni nélküle, de vele se! Nincs mellettem se lelkileg, se testileg. Hiányzik, próbálom elengedni, de nem sikerül."
Túltolod.
Mi az a bonta?
Én most azt gondolom, hogy nem fogom festeni és remélem szép ősz hajam lesz. Sok nőnek jól áll. Persze a fazon sem mindegy. Egy jó fazon nagyon sokat jelent.
""Elkezdtem őszülni kb. 1,5-2 éve. Nemrég növesztettem le a festést, nem kezdem újra. Ha egyszer fehér hajam lesz, unikornis melírt rakatok bele. ""
Te hazudgálsz... :P
Egyetértek! Ráadásul ritka, aki egyforma szép fehérre őszül, leginkább mindenki "bonta" marad.
Akkor már inkább valami hamvasító hajmosót, vagy festést javasolnék, hogy minél inkább eltűnjön a tarkaság.
"Elkezdtem őszülni kb. 1,5-2 éve. Nemrég növesztettem le a festést, nem kezdem újra. Ha egyszer fehér hajam lesz, unikornis melírt rakatok bele. "
Utánanéztem, mi is ez. Szerintem nem jó ötlet, ugyanúgy foglalkozni kell vele, mint a festéssel. Lehet, hogy natúran is szép, fodrász ad jó ápolási tippet. Én utóbbira szavazok, bár amíg eljárok dolgozni, festés marad.