Miért nem reagál semmi a hosszú vallomásomra? (beszélgetős fórum)
Hónapokig nyomult, aztán te leállítottad, és nyilván rájött, hogy mostanában nem lesz dugas, úgyhogy most másik nőre nyomul, akivel természetesen komolyat akar, és soha nem jött ki ennyire jól senkivel.
Szóval s viselkedése után, az, hogy mit mondott neked rólad, az felejtős... Mondd melyik pasi mondja azt, hogy nézd kicsit unalmas vagy, meg nem is akkora nagy szám a segged, de ha a nagycsöcsű Gizire gondolok közben, téged is meg bírlak párszor dugni. Ugye egyik se, úgyhogy az ilyeneknek ha nőt akarnak, akkor te leszel a wonderwoman amíg meg nem csinálnak.
En is hagytam mar ilyen csiki-csukizo egyedeket foni a levukben. Mert ugy ereztem, ezt erdemlik.
Nem vagyok en rongybaba, akit ugy lehet rangatni, ahogy szeretnek.
?????????????
Pont ezt vette eszre az allitolagos kapcsolat...
Es milyen udvariasan hagyta ott ezt a ragado/eroszakos/kovetelozo piocat/kullancsot...
Hát ja.
Vagy csak süket duma volt, hogy hogy megfektessen, vagy megsértődött, vagy kiábrándult.
Azt állította, hogy soha életében nem volt még senki, akivel ennyire jól kijött volna, akivel ilyen sokat és ilyen sok témáról tudott beszélni. Folyton azt mondta, hogy ő komolyat akar tőlem, és nagyon kevés ember van, akivel ő együtt akart lenni.
Most mégis ott tartunk, hogy levegőnek néz…
Vagy ennyire meg van sértődve rám, vagy egyszerűen hónapokon keresztül csak hazudozott nekem…
Pár héttel ezelőtt még nem tudtam levakarni magamról, folyton keresett, folyton írt. Viszonoztam, viszont egy idő után nagyon folytogató volt, mondtam, hogy kicsit vegyen vissza, túl sok ez így. Azóta nem igazán foglalkozott velem. Több alkalommal kerestem, hogy beszéljük ezt meg, de süket fülekre talált a mondanivalóm. 2-3 szavas válaszokat kaptam, és fél órával később, miközben végig online volt.
Egyik nap arra gondoltam, hogy jó, akkor öntsünk tiszta vizet a pohárba. Megírtam neki, hogy nem értem, hogy miért nem foglalkozik velem, miért nem keres már. Erre annyi volt a válasza, hogy ő nagyon sokszor keresett, és belefáradt. Amire megírtam neki, hogy ok, de az utóbbi időben én kereslek, és hideg vagy velem, én futok utánad, és te meg nem teljesen eltávolodsz tőlem. Mondtam neki, hogy az utóbbi időben én próbálok közel kerülni hozzá, de folyton elutasít, nem tudom mit miért tesz, de még arra se méltat, hogy válaszoljon.
Miután persze megírtam mindent, hogy nem értem őt, szeretném, ha választ adna és beszélne velem SEMMI REAKCIÓJA NEM VOLT. Elolvasta az üzenetet és semmi választ nem adott.
Se egy kopj le rólam, se egy nem érdekelsz márt, semmit…
Miért?
További ajánlott fórumok:
- Laptopomon bekapcsolásnál csak színes, vastag csíkok láthatóak, nem reagál semmire, segítsetek, mi lehet a baj?
- Volt pár vallomásom, ami miatt letrolloztak vagy bunkónak...
- Fura vallomások, meghökkentő dolgok
- Hogy van ez a Vallomásos, fórumos dolog?
- Samsung S5230-as telefon nem reagál semmire. Mi történhetett a képernyőjével? Volt már valakinek hasonló problémája?
- Volt már neked úgy, hogy a telefonod nem reagál semmire és ezt írja ki:"local mode"?