Valeofert vélemények (beszélgetés)
A hivatalos oldaláról rendeltem. December 31-ig most akciós. 15 ezer helyett most 7 ezer 1 doboz.
Az oldal elején 15 ezret ír , de ha rámész a " hogyan jutok hozzá" fülecskére ott írja is , hogy akciós.
Szia!
Én magát a készítményt nem ismerem, viszont olvastam a Sote I. mint meddőségi központ című fórumban, hogy Erdeikismanó párjának segített, esetleg vele vedd fel a kapcsolatot.
Viszont szeretném megkérdezni, hogy honnan rendelted? Ugyan is a hivatalos honlapjukon egy havi adag 15.000 Ft. Ahhoz képest te igen csak kedvező áron tudod beszerezni.
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy valakinek a párja szedte a Valeofert? Segített a spermakép javításában? Páromnak ezt ajánlotta a doki , hogy szedje 3 hónapig, de nem nagyon találtam róla neten véleményeket, gondolom azért mert itt még új Magyarországon. Megrendeltük a vitamint 3 havit 21 ezerért, de most azon agyalok , hogy miért is ilyen olcsó ? Lehet , hogy más fajtát kellett volna venni ami drágább hiába , hogy ezt ajánlotta a doki? Félek tőle , hogy olcsó húsnak híg a leve.