Valentin napi ötletek! :) (beszélgetés)
akármilyen aproságnak...csak szivböl és szeretettel kapjam!!
szoktam kapni...de csak a nap miatt!!:-(
Haikut.
Ez egy versforma. Nem ismered? (haiku.lap.hu)
Örületesen cukker lehet... :):)
Hát nem tudom én lehet h annyira nem örülnék neki. :)
Ugyan már! Amcsi, komcsi, vallásos meg ezós meg akármi...
Ünnep az, amit te annak érzel, azzá teszel. éppen annyira ünnep, amennyire a szívedben magadénak érzed, úgy fogod megélni, ahogy viszonyulsz hozzá. Ez minden ünnepre vonatkozik. és nem kell a bazári hülyeségekre meg az üzleti fogásokra hivatkozni, (sem most,sem más ünnepen) lehet saját ötlet, saját készítés, lehet írni verset, akármit, Rajtad áll, hogy a pénzről szól vagy igazi értékekről. És nekem ne mondja senki,hogy nincs szükség pl. Valentin-napra, szeressen engem az év minden napján - azt sem mondjuk,hogy ne ünnepeljék meg a szülinapunkat,hanem inkább szeressenek az év minden napján...
Nnna. Csak ennyit akartam.
Aki pedig meg tudja élni örömmel, azoknak boldog Valentin napot!
DE SZIVECSKE ALAKÚ!!!! és nagyon cukker <3
tehát nem bántani a meglepimet...!
Ez tök szupcsin hangzik lehet, hogy beruházok én is egybe! De csak azért mert imádom a KICSIségeket!
Nem tudtok valami klassz valentin napi oldalt? :D
az ikeában lehet venni ilyen a neve hoya lucky heart és kb. 600 Ft. tehát nagyon aranyos és még olcsóbb is... bár nem ez a fő szempont.
de ez olyan KICSISÉG :)
:) mi valószínüleg el"napoljuk" a valentint... :( ugyanis kb. éjfélig én dolgozom... :( fantasztikus lesz. bár nem is fontos... hisz nálunk mindennap valentin van... <3
amugy mi valami kicsiséggel fogjuk megajándékozni egymást... én pl. veszek neki egy sziv formájú kaktuszt mert nagyon szereti a kaktuszokat :) meg én is:)
úgyhogy ennek garantáltan örülni fog tudom :)
A tetoválás nekem már olyan elavult... mindenesetre valóban szép meg minden...
ki is vágna :DDD
/ előző Valentín napra fűztem neki. egy sárgarigót, mely a csőrében egy nagy piros szivet tartott:)