Készítsünk otthon, saját kezűleg Valentin napi ajándékot! (beszélgetős fórum)
Ha beütöd a google-ban a cewe fotókönyv szöveget,pár lehetőséget ki fog neked dobni.Fogsz látni olyat,hogy programletöltés.De én a dm Fotóvilágon szoktam a képeimet online leadni,és ott is megtalálod..Én karácsonyra a húgomtól egy fali naptárt kaptam,ő állította össze a háttért,tette bele a képeket.Nagyon ügyes volt,és nagy örömet szerzett nekem.
Ja!a program nagyon egyszerű.Nem bonyolult.
Sziasztok!
Én is adtam már lekvárt ajándékba.Igaz,Karácsonyra,családi csomagként.
Én a narancslekvárt dr. oetker 2:1-ben dzsemfixből tettem el.Nagyon egyszerű elkészíteni,és előnye,hogy kevesebb cukor kell hozzá,jobban érződik a narancs eredeti íze.Nagyon finom palacsintába töltelékként(pl.).
Gyarapítsuk a az ötleteket:saját kezűleg készített fotóalbum,idézetekkel,gondolatokkal kiegészítve,szerelemről,szeretetről,az életről.
Interneten nagyon sok olvasható.Hobbi boltokban nagyon jó alapanyagok vannak,és ötletek is meríthetők.
De cewe fotóalbum is kitűnő.Szintén elkészíthető saját tervezésként csak le kell tölteni a programot hozzá.
én magam nem vagyok egy lekvárevő, szóval a páromtól sem várnám el, hogy ennek annyira örüljön..
Inkább azt kéne nézni, minek örülne a párunk, minthogy minket milyen elfoglaltság, kreatívkodás tesz boldoggá..
pl. ha ebből indulok ki, lehet, hogy a páromnak egy focimeccs-jegyet, vagy jó koncert-belépőt kellene vennem...:-)
vagy csinálni valami olyat, ami tényleg NEKI szól.., a lekvár sztem nem túl személyes. De ez csak az én véleményem. Nem akarok vele senkit megbántani..
én egyszer csináltam szív alakú tortát.., ez kedves volt, ééés finom!
egyzser, az egyik pasimtól nagyon jó ajándékot kaptam, megoisztom veletek: szerkesztett egy kuponfüzetecskét nekem, amiben mindenféle kényztetés fajták voltak (pl. kedves szavak, lágy ölelés, heves csók, frissítő masszázs, vad hancúr a fürdőben, stb..) és ugye, le lehett használni a kuponokat nála.. A szerelmed nevére állítod ki Te magad.. Szerintem nagyon kedves és fantáziadós ajándék volt... Én szerettem..
Verset is lehet írni, aki tud.
Írjatok még ötletet, engem is érdekel..
A naplómban van többféle gyümölcs- lekvár recept is ..........
Ha szereted : a citromlekvár is így készül , csak abba tettem pár szem almát és több cukrot.
A narancsba Karácsonykor reszeltem gyömbért is , tetszett a barátnőknek és a családnak is :)
A brazil kávélikőr :
7.dl száraz vöröbor
3.dl fehér rum
3.dl vízben 15.dkg cukrot sziruppá kel főzni és ha kihűlt bele kell áztatni 50.szem brazil kávét .Három nap múlva le kell szűrni és hűtőbe tenni.
Én reszeltem bele egy narancs héját és belecsavartam a levét és tettem bele két kávéskanál vanília aromát :))
Nagyon finom lett ,
A narancslekvár :
Ahány kg narancs , anyiszór fél kg cukor és két narancs lereszelt héja , 2.db citrom :)
ha kész mehet a tetejére egy kis tartósító , de csak az üvegben ! - nem kell belefőzni.
További ajánlott fórumok:
- Tudsz venni ajándékot a gyermekeidnek Karácsonyra?
- Mit tennél, ha kapnál egy olyan ajándékot, amit nem neked szántak?
- Kaptatok idén ciki ajándékot? Ha igen, mit?
- Hogyan lehetne az önhibájukon kívül szegénnyé váló embereknek ajándékot adni?
- Megtudtam, hogy a férjem ajándékot vett nekem karácsonyra....
- Segítenétek? 2.5 éves évfordulóra akarok saját kezűleg valami nagyon jó ajándékot. Ötleteket várok...