Valentin napi ajándék (beszélgetős fórum)
Tök fölösleges ez az ajándékozás dolog. A szerelet a párunk it bármelyik nap ki lehet mutatni, fejezni. Nem kell ahoz, hogy Valentin nap legyen. Az év minden napján lehet romantikázni, ajándékozni, vacsorázni gyertya fénynél.
Tudom már írtam hozzászólást, de az én ajándékom amit adtam volna a páromnak az hát... nem sikerült. Negativ lett a tesztem.
Igy nem ajándékozok semmit sem a szeretetemen kivül.
Mi sem tartunk valentin-mézes-mázos-szirupos napot :)))
DE ez az egyetlen nap az évben, mikor Raffaelo csokit kapok :D
Úgyhogy én ezért várom! Benne van a pakliban, hogy elfelejti... akkor ebben az évben nem lesz Raffaelo csoki evés... :)
mi soha nem tartjuk a v napot! 1:-NEM MAGYAR ÜNNEP
2:-BAROMSÁG
3:-NEM CSAK AZON A NAPON KELL SZERETNI A MÁSIKT
4:-FÖLÖSLEGES KIADÁS
Szia!
Hát mi a tervezésen és a kivitelezésen is túl vagyunk már lassan 20 éve:)...A lányom 20 lesz,a fiam 18 lesz.....
Aszem elájulna ha közölném h vénségünkre babát várok:)
Mi má majd csak unokázni fogunk....rem az azért még várat magára egy kicsit:)
Caffi
Miért sokkolná a párodat ez a meglepi? Talán még nem tervezitek a babát?
De itt magunk között jó ajándék nem?
Volt már valaki aki ilyen ajándékot adott szerelmének?
Bucóka20
Én is remélem, hogy összejön.
Szerintem ez a valentín nap tiszta hülyeség nem is a mi ünnepünk meg különben is csak a virágosok kütyüboltosok járnak jól. Na meg az éttermek.
Mi nem tartjuk férjemmel de nem is hoz lázba. Azt hogy szeret más sima napokon is elmondj vagy leírja nem kell erre plussz egy nap mert ha csak akkor mondja akkor semmit nem ér az egész.
Ez csak az én véleményem persze mindenkinek más.:)
Drukkolok h az a kicsi csíkocskák meglegyenek....és mind ketten boldogok legyetek:)
Bááár én bizti sokkolnám a párom egy ilyen meglepivel:):)
Én eddig a 11 év alatt minden valantin napra plűss állatkát kaptam a páromtól, mert tudja, hogy szeretem az ilyeneket. Én mindig olyat vettem neki amira vágyott.
Most valami kivételes dologgal szeretném meglepni. Az ajándéka remélem egy két csíkos kis teszt lesz.
Nah az én barátom is ugyan ilyen,"kényszerből" vesz valamit.:)
De amúgy is szokott.:)
Jó dolog szerintem,bár mi a párommal má nem vagyunk fiatalok,amikor elkezdtük a kapcsolatunkat(23éve)...még nem volt divat!
De ez is olyan mint a nő nap....minden nő szeretné ha nem csak 1nap tekintenék nőnek:)
Nahhh a párom szerint,ezeket a napokat egy virágárus találta ki,h emelt áron el tudja adni a virágát:)
Most különösen idegesíti...mert apuját 12én temetik,és így nagyon drága a koszorú,persze valentin napi árakkal számolják azt is....amúgy az egész temetés egy nagy lehúzos buli:S
Mivel én csinálok,meglepit mindig,így "kényszerből" ő is vesz valamit:D....de máskor is meg lep egy csokival,és az nem kényszer:)
Tavaly nekünk is "csak" egy vacsi volt.
Én azt vettem észre,hogy őt annyira nem izgatja,majd vesz valamit amit jónak lát és ennyi.De nem is érdekel:) Nekem mondjuk kedvfüggő,hogy veszek,csinálok .. akármilyen alkalomról legyen szó.
Örülök,h még 1 embernek tetszik.:)
Csak azt nem tudom,hogy honnan fogok szív alakú dobozt szerezni.
Mondjuk ez másodlagos...de mire azt a 365 cetlit megírom..... kirügyezek.:D
Én majdnem veled egyidős vagyok. :D
Szerintem jó ötlet, csináld meg :)
Én többre tartom az ilyet, mint aki bemegy a boltba leemel egy szívet és ezzel letudja...!!!!
:)Ez lesz a férjednek a legszebb ajándék:):)
Gratula előre is:)
Én önző dög voltam,a saját névnapomra "intéztem"a fiamat:):)
További ajánlott fórumok:
- Te mivel ajándékozod meg a párodat Valentin napján?
- Milyen különleges ajándékkal kápráztassam el a szerelmemet Valentin napon?
- Ajándék tippek férfinak Valentin-napra?
- Szerintetek ez ötletes ajándék lenne Valentin napra?
- Készítsünk otthon, saját kezűleg Valentin napi ajándékot!
- Legrosszabb és legjobb Valentin napi ajándék, amit kaptál vagy kaphatnál.