Válás - Új életet kezdek, tarts velem! ... csak pozitívan! (beszélgetős fórum)
Na van már valami változás?
Randi, ilyesmi?
A kollégák elmondása szerint volt aki csak akkor látta először mosolyogni amikor én a társaságában voltam. Ezt olyan kolléga mondta, aki két éve van a cégnél... + a nézése. :)
Nos valaki valami hasznosat tudna mondani?
Sziasztok! Újra itt! :) Sokáig nem jelentkeztem ez annak az oka, hogy sikerült a melóhelyváltás. Sokkal jobban érzem magam. Az osztozkodás még tart. ...
és van még valami, amiben a tanácsotokat szeretném kérni. Az új munkahelyemen van valaki, aki hosszú idő után kicsit memozdított bennem valamit. Úgy érzem nem vagyok közömbös a számára... Szerintetek mit tegyek, hogy kiderüljön mi a helyzet illetve még jobban nyisson felém? Én nagyon nem vagyok egy rámenős és női prakitikákkal megáldott nő. Jól jönne, ha segítenétek,mit tegyek... Vajon, ha valóban vannak benne szándékok, akkor ez mennyi idő után derülhet ki?
Ha ez vígasztal: a lányok amúgyis szinte mindig apásak, a fiúk meg anyásak. Biztos csak ezért húz jobban oda a lánykád. A párod meg megérdemelte.
Visszafogadod?
Nem fagyasztottad be, sztem mindenki teszi a dolgát. Nagyon szép sorokat írtál, de legyünk pozitívak! :)
Kinél mi újság?
Gyűlölöm az érzést, mit nem uralhatok.
Gyűlölöm, mert már nem szállhatok.
Gyűlölöm önmagam, mert gyenge vagyok.
Gyűlöllek, mert még mindig rád vágyok.
Szemem folyton keres, pedig nem akarom,
Gondolatom hozzád tart úttalan utakon.
Szemem becsukom, hogy ne keressen,
Szívem bezárom, ne szerethessen,
Testem megkötöm, ne futhasson el,
Agyam ne álmodjon testeddel.
Engedetlen test és lélek, oly szabadok,
Kergetnek utánad ezernyi álmot,
Szemem vakon is lerajzol nekem,
Szívem tudja ki a szerelmem.
Álomra hajtom esdeklőn fejem,
Ám ez alól nem ment fel semmi sem.
Nem menekülhetek, erős az érzés,
Harcolok, de még gyenge a felejtés...
Na hát ennyit az egyedüllétről és hogy hogy bírja az ember.De jobb kell legyen.Mondjuk nem a válás viselt meg...
Szia POlda,
A nagyobbik 8 és fél a kisebbik mmost lett 6 éves.
Van társam, de nem élünk együtt. Addig nem is akarok, amíg nem tisztázodik és záródik le teljesen az egész. Nehéz egyedül, mind anyagilag, mint fizikailag, de meg lehet csinálni és jól érzem magam a lányaimmal.
Persze nekem is vannak nehéz napjaim, de elmúlnak...:-)
Sziasztok,
Új a csapatban, de hasonló cipőben, mint Ti. 2 kislánnyal, 2 éve külön élünk, a válás ebben az évben indul.
Engem is rengeteg kétség gyötör, hogy hogyan tovább lesz, mi lesz velünk....
Dundy: Ha közös megegyezéssel adjátok be a válópert, akkor úgy kell beadnod, hogy ezt feltűntettitek, ha csak Te adod be, akkor Téged terhel az illeték, a perköltség stb, szóval sokkal ktgesebb.
Móni
Szia!
Bármelyik bíróságon beadhatod, de az utolsó közös lakhelyetek szerinti bíróság fogja tárgyalni az ügyet. Keresetlevelet kell badni, amiben minden megegyezésetek szerepel, illetve csatolni kell a házassági anyakönyvi kivonatot, meg a gyerekek születési anyakönyvi kivonatát.
További ajánlott fórumok:
- A pozitív gondolkodás negatív hatása, avagy: hogyan ne gondolkodjunk pozitívan
- Belegondoltatok kedves anyukák, mi lesz a volt férjekkel válás után? Miből kezd új életet?
- Hogy lehet pozitívan gondolkozni?
- Válás után ti hogyan kezdtétek újra az életet!?
- Hamarosan önálló életet kezdek, kérlek segítsetek!
- Őszinte vallomás: új életet kezdek!