Válás, gyerek, szerelem (beszélgetés)
Az én ex-em épp 1 éve költözött el. Fiam akkor volt 7 éves. Nem sokkal később ismertem meg a páromat, elég gyorsan zajlottak az események, ma már szinte együtt élünk.
Gyerekemnek ezt kicsit nehezen viseli, bár úgy látom kezd beleszokni. Persze van, mikor pukkadozik meg szemtelenkedik, de ez a kor velejárója is.
Szia,
Jó téma.
Mikor megismertem a férjem, a fiam 6 éves volt, nagycsoportba ment. Nekiszegezte a kérdést: te is el fogsz hagyni?? Így indult. Aztán egyszer azt mondta neki : te nem vagy nekem senkim!! Ezt nem magától gondolta így egyébként... Csak ő szegezte neki.
Egyébként nagyon jól kijönnek, bár van, mikor mindannyiunknak nehezebb. Mikor ki érzi magát kívülállónak (van, hogy én).
Szia. Nekem közben felnőttek a gyerekeim, de annak idején is voltak hasonló fórumok, és soha nem értettem.
Az én elvem mindig az volt, hogy legyen büszke, az a férfi, akit kiválasztunk magunknak.
A fiam hozzáállását pedig jól tükrözi ez a gondolatsor, 8-10 év körül volt, amikor elhangzott. "Anya, most van barátod?" Nincs, Kicsim! "pedig kellene... mindenkinek kell valaki, aki szereti, és te nagyon megérdemled!"
Amikor az új fater meg a gyerek,nem jönnek ki egymással.
például.
Sziasztok!
Kisgyerek mellett párt találni...nem könnyű, de ha összejön akkor gyerek hogy reagál? Ti hogy oldottátok meg? Volt olyan kapcsolatotok, ami gyerek miatt ért véget?
További ajánlott fórumok:
- A szerelem egyik fokmérője, hogy akarunk-e közös gyereket?
- 36 év házasság vagy egy új, 1 éves szerelem? Te melyiket választanád?
- Netes szerelem vagy a gyerek?
- Negyven pluszosan szerelem és/vagy gyerek?
- Lehet, hogy találkozni fogok egy pasival, aki nem tudja, hogy már van két gyerekem és férjem. A férjemmel már nincs szerelem. Mi tegyek?
- Lehet köztünk majd valami? Gyerekkori szerelem