Valami jó tipp herpesz ellen? (tudásbázis kérdés)
Akkor azokat kell kerülni!!
De olvastam hogy akkor jön elő főleg ha valamilyen vitamin hiányzik a szervezetedből!!!
Köszönöm szépen a válaszokat. A Zoviraxot és a Hevizos kenőcsöt már próbáltuk azok sajnos nem segítettek. Most kipróbáljuk a teafaolajat mert az volt is itthon úgyhogy tegnap már el is kezdtük.Naponta hányszor kell használni? Meg vettünk borax golyót, valami majd csak használ már végre.
Menta olajat néztem a neten de pont olyat nem találtam amit te belinkeltél, nem tudom, hogy ha más fajta za is ugyonolyan hatásos lenne-e, mondjuk valószinű ezek nem 100%-osak mert ezek olcsóbbak voltak.
Ja, és itt a link, ez az:
Egy kiállításon vettem ebből a szerből (valódi 100%-os menta olaj, vagy mi fene). Nem volt olcsó, 10 ml 3 ezer forint volt, de nagyon megérte...
Azt mondták, hogy egy csodaszer. Hát valóban az. Irdatlan erős, egy csepptől folyik az ember könnye.
A herpeszemet éreztem, hogy ki fog jönni, már égett és dudorodott láthatóan. Egy cseppet rákentem óránként, és kb. 2 óra alatt VISSZA HÚZÓDOTT!!!!
Azt mondta a nő, akitől vettem, hogy ha már kijött teljesen, akkor 2 nap alatt nyoma sem lesz, ha ezzel kenegetem.
Ezzel kapcsolatban nincsen tapasztalatom mivel nekem VISSZA NYOMTA! :)
Szóval csak ajánlani tudom, nagyon jó vele még megfázás esetén inhalálni is, illetve fejfájás esetén a tarkót, halántékot bedörzsölni vele.
Csak nem tudom hol lehet kapni. :(
További ajánlott fórumok:
- Migrénesek ide! Van valami tuti tippetek ellene?
- Unalom ellen valami tipp?
- Megcsalás elleni tippek
- Védekezés a malária ellen. Légyszi adjatok tippeket!
- Valaki tudna tippet adni, hogy tudok lefogyni két iszonyatosan makacs kg-ot, ami a napi futások ellenére sem moccan?
- Kinek milyen tippe van nemalvás ellen?