Valaki tudná azonosítani, hogy pontosan mi is fáj? (beszélgetés)
Hát...nekem tetszik a hangja.:)
Na.Majd meghallgatod egyszer az enyimet,aztán eldöntöd,melyik a jobb.:D
Tényleg???
Ne vigyorogj.Tuti van gyereke...:PPP
Na, akkor most én nem értem.
Ha tényleg barát, akkor számítana neki, vagy-e vagy sem...
Akkor mitől barát?
Gondolom, nem fizikai fájdalmat érzel, akkor a lelkednek fáj!
Azt javaslom, ne várj sokat az emberektől/barátoktól és akkor kevesebb csalódás ér, de azért ne add fel, hátha mégis sikerül ráakadnod IGAZI barátra!!
ha nem számítasz neki, akkor nem is barát.
És inkább az fáj a szívednek/lelkednek, hogy nem az.
Hát...nem tudom,hogy sikerrel jár-e a fórum,de azért kiírom.
Szóval ha egy barátnak nem számítok és nem érdekli vagyok-e neki,szeretem,vagy nem,akkor az nekem fáj.De tudja valaki pontosan,hogy mi fáj ilyenkor?
Azt remélem,hogy ha ezt azonosíthatom,akkor majd nem fog már fájni egyáltalán és majd nekem sem fog számítani ilyesmi.
Tudja esetleg valaki?
További ajánlott fórumok:
- Szükségem lenne valakinek a segítségére, aki telefonszám azonosításban tudna segíteni. Zaklatnak, de a szám, amiről történik titkosított.
- Olyan asztrológust keresek, aki pontosan megtudná állapítani a születési időpontomat, tud valaki segíteni?
- Meg tudná mondani valaki, hogy pontosan hány forinttal emelkedik a nornál családi pótlék 2 gyermek esetén? (Elvileg köv. hónaptól)
- Tudna valaki olyan oldalt ajánlani, ahol pontosan fel van tüntetve London térképe a zónákkal együtt?
- Nem tudná valaki pontosan a mai vacsoracsata desszertjének a belga csokitorta pontos elkészítését? Köszi
- El tudná nekem valaki magyarázni, hogy pontosan hogyan kell a water marble technikát alkalmazni?