El tudná nekem valaki magyarázni, hogy pontosan hogyan kell a water marble technikát alkalmazni? (tudásbázis)
4. szeszil74 (válaszként erre: 3. - Piciici)
2012. júl. 5. 10:32
Én is napok óta csak ilyen videókat nézek a youtube-on, első ránézésre könnyű.
Tegnap este nekifogtam, és bizony a rengeteg lakkomból csak néhány terül szét, és azok sem mindig.
Mit csinálunk rosszul?
Felhigítottam a lakkot, az sem segített. Próbáltam hideg, majd langyos vízzel, akkor sem ment.
Pedig annyira de annyira tetszik ez a mintázás. Nem nyugszom addig, míg meg nem csinálom.
3. piciici
2012. márc. 5. 22:18
Én nem tudom a választ, mert nekem sem folyik szét rendesen (lehet, hogy túl sűrű a körömlakk?? :S), szóval ha valaki tudja, akkor írja meg, mert már ketten vagyunk rá kíváncsiak:)
2. Dorcsika_ (válaszként erre: 1. - Dorcsika_)
2012. márc. 1. 15:13
1. Dorcsika_
2012. márc. 1. 15:12
El tudná nekem valaki magyarázni, hogy pontosan hogyan kell a water marble technikát alkalmazni? mer
További ajánlott fórumok:
- Nem lehetne valami szankciót alkalmazni azokkal szemben, akik a tudásbázisban élik ki fecsegő hajlamukat?
- Foginygyulladásra mit lehet alkalmazni?Milyen "szer" hatásos?
- Szuper hatékony és nem túl munkaigényes takarítási eszközök és módszerek érdekelnének, amit az egész házban alkalmazni lehet!
- Levelezős diákkal, diák BKV bérletet miért nem lehet alkalmazni?
- Hol alkalmaznak grafológusokat és milyen iskolát kell hozzá elvégezni?Érdesem kitanulni ezt a szakmát?Meg lehet belőle élni?
- Milyen homeopátiás szerek adhatók gyerekeknek és milyen betegségek esetén érdemes alkalmazni?