Valaki tud ebben a témában segíteni, tippet adni? (beszélgetés)
Hát nem tudom...
De nem is azt mondom ,hogy törődjön bele,hanem nemes egyszerűséggel tojjon rá egy nagyot.:))
Ne foglalkozzon vele,ne is gondoljon rá,nézze levegőnek ha összefutnak ,ennyi az ellenszer.:))
Ez is egy megoldás,bár támadásra támadással felelni,még jobban elmérgesítheti a helyzetet.Meg aztán bíróságra járni ,míg egy ügyből lesz valami...?:))
Persze egy távol tartási végzést kicsikarhat,de akkor is marad a net,a telefon,a pletykák,szóval érdemes?
Azt már megírtam, hogy azt gondolom, hogy a húgod elmebeteg és kerüld.
De szerintem te is sokat foglalkozol a súlyoddal és többször leírtad már, hogy nem tehetsz róla, mert genetika, ezért írtam, amit írtam, hogy nem genetika...
Nem igaz!!!!!
Nézz utána!! Réka is duci volt!!!
Szóval ez a gének mögé bújás csak önámítás!!
Még ha most bunkónak tartasz is!
Csak akaraterő és kitartás kérdése!!!
Na legalább tudom, hogy nem csak nálunk van személyiségzavaros, mániákus a családban.
1 nincs jobb dolga
2 valami zavar van a lelkében, amit rád vetít
Tudod másban mindig könnyebb az ilyennek a hibát megtalálnia keresnie mint magában. Nekem a sógornőm ilyen. Talált rajtam egy fogást, nekem nem is köszön semmibe vesz. De tudom, hogyha megfusztrána evvel az nem az ő hibája lenne hanem az enyém, mert hagyom magam zaklatni. Mindenki a saját érzéseiért felelős. A lány engem is megfenyegetett, hogy megver meg hasonlók. Mondjuk nálunk sejtem, hogy miért utálkozik, de ahhoz semmi köze. Ha olyan lennék mint ő, jól orrba vágnám, és mondanám neki, na nyuszifül, mostmár van okod arra, hogy utálj.
Szerintem a tesód személyiségzavaros, ráérős hülye ........ Nem tudsz vele mit kezdeni, csak azt tudom tanácsolni, hogy ne lássa rajtad azt, hogy ki vagy készülve idegileg, mert az csak felspanolja és jobban fogja csinálni a színjátékot. Sejtem, hogy min mehetsz keresztül... De ne aggódj, a húgod majd megkapja a sorstól a büntetését. De téged ne az éltessen, hogy azt várod, hogy mikor. Éld boldogan az életed, ne törődj senkivel. Isten malmai lassan őrölnek, és nem felejtenek. Isten nem ver bottal. Hidd el, erre már példát is tudnék mondani az én életemből is. Pedig még csak 28 éves leszek. A fagyi mindig visszanyal.
Most akkor nem az a gáz ,hogy sérteget,hogy zaklat,hogy minden alkalmat kihasznál hogy bántson,hanem az,hogy önigazolj ,hogy te nem is vagy kövér,vagy az vagy ,de nem tehetsz róla??:))))
Anyám.....lassan tényleg nem értem a nőket.
Tudod mit ,kövér vagy,disznó vagy ,foggyá' le.
Akkor nem lesz alapja ledisznózni .:)))
Nem, a génekbe nincs belekódolva a kövérség, hanem kövérre esszük magunkat vagy betegek vagyunk.
A fotóid alapján nem vagy kövér max. telt, de ha zavar, akkor mozogj (heti 3x1 óra), egyél egy kicsit kevesebbet (valamelyik étkezésedet csökkentsd le), valamint elhagyhatsz valamit pl. cukor. Hidd el lemenne. És a háziorvostól kérj egy beutalót laborba, ahol esetleg megnézik a pajzsmirigyedet is.
"mindenkit véd az állam, a melegeket a romákat és a dundi nőket ki védi meg?"
A dundiság/soványság választható, a másik kettő nem.
A fotóidon nagyon csinos vagy.
Elképzelhető, hogy valami más gondja van veled, amely miatt ő háttérbe szorítottnak érzi magát, nem tudja megoldani, ezért téged hibáztat. Kötekedik.
Ne törődj vele, nézd levegőnek a próbálkozásait.
Ha nem akarjátok, hogy teljesen bekattanjon, akkor SOS dokira van szüksége.
Olyan érzésem van, mintha alzheimer kóros lenne, bár ők csak ragaszkodnak az elképzelésükhöz és nem gonoszak.
Tuti, hogy van valami agybaja.
Szegény!
És szegény ti!
Én azt gondolom,hogy a gyűlölettel nem kell,nem lehet mit kezdeni.Az ha nem foglalkozol vele,nem meghunyászkodás,hanem bölcsesség.
Egyszerűen nézd levegőnek ,ne írj,ne válaszolj neki,ne köszönj,ne beszélj vele semmilyen módon.
Ha szükséges töröltesd az oldalaidat minden közösségi portálon,ha nem akarod ,hogy "megtaláljon " a sértéseivel.
Vagy kezeld humorral a kritikáit.
További ajánlott fórumok:
- Az apasági DNS tesztet meg lehet-e tagadni? Valaki tud ebben a témában segíteni?
- Van olyan, aki tud nekem kardiológia témában segíteni?
- Külső vinyót szeretnék venni.Nem vagyok szaki a témában.Tud valaki segíteni abban, h. mire kell odafigyelnem a vásárlásnál?
- Tud nekem valaki segíteni Államkincstáros témában?
- Szeretnék egy blogot csinálni, de fogalmam sincs, hogyan kezdjek neki... Teljesen laikus vagyok ebben a témában... Tudnátok segíteni?
- Van valakinek ebben a témában tapasztalata? Hogyan lehetne segíteni ezen a betegségen?