Valaki részt vett már Rubint Réka 90 perces Alakreform tornáján? (tudásbázis)
Köszönöm a biztató üzeneteket:)
Remélem egyszer valamikor le tudok nézni, most pont kedden és csütörtökön vagyok sokáig suliba:( Pedig nagyon érdekel milyen lehet az óra. Azon kívül, hogy brutálisan nehéz. A képek alapján a hangulattal nem lehet baj:)
Én még nem vagyok túl profi a tornázásba. Csak nemrég kezdtem változtatni az életemen. Így arra lennék kíváncsi, hogy le fogják-e harapni a fejem, ha néha egyes gyakorlatoknál meg-meg állok. Még nem mindig bírom megállás nélkül a tornákat:(
A hivatalos oldalán láttam, hogy szokott tartani 90 perces Alakreform tornákat 2-300 embernek. Nemrég kezdtem el fogyókúrázni és tornázni mellé. Tetszenek Réka DVD-i. Meglepődve vettem tudomásul, hogy személyesen is tart órát. Még hozzá 1 villamos megállónyira tőlem:) (Vasas Kézilabda csarnok). Érdeklődnék, aki részt vett már, milyen tapasztalatokkal gazdagodott és milyen eszközöket kellene vinnem? Nagyon szívesen elmennék, főleg, hogy egyes gyakorlatok helyes-megcsinálásában kétségeim vannak.
Köszönöm a válaszokat előre is!
További ajánlott fórumok:
- Rubint Réka Alakreform c. kiadvány
- Kinek váltak be Rubint Réka alakreform programjai? És a kívánt hatást érte el vele?
- Hogyan használom minden nap a Rubint Réka alakreformját.....
- Mi a véleményetek Rubint Réka Alakreform dvd-jéről!
- Rubint Réka Alakreform órája mennyire hatásos?
- Szerintetek Rubint Réka 90 perces Alakreform tornája mennyi kalóriát éget el?