Valaki rendelt már az eBay-ről? (tudásbázis)
A kérdésfeltevésed rossz(már bocs)!
Az ebay nemzetközi tehát vehetsz németből, angolból, kínából, Dél-Afrikából, svédországból stb...
Na most országokat össze lehet vetni de általánosságban senki nem fogja tudni leírni hogy a világ bármely pontjáról mennyi idő alatt ér ide az áru.
Ja és az ebay-nek sok nemzeti oldala van(német osztrák stb) az adott nyelven.
Magyarán szűkítsd le országra legalább(USA-ban államra) de akkor sem az ebayről hanem az országból országba szállítás idejéről kapsz tájékoztatást!
6 éve használom az eBay-t. Nem lehet semmi konkrétumot mondani róla, hiszen eladója válogatja. Van aki még aznap postáz, van aki másnap, van aki kétszer egy héten, van aki egyszer egy héten. Volt, hogy rendeltem valamit és már másnap megkaptam. Azok az eladók általában, akinek sok visszajelzésük van, akik sokmindent árulnak, azok ált. gyakran és gyorsan postáznak.
Hogy milyen a minőség? Attól függ, hogy mit veszel, ugyanúgy, mint a boltokban. Itt is van eredeti és hamisítvány, akár a boltokban.
További ajánlott fórumok:
- Ha valaki a vaterán rendelt árut nem veszi át, kötelezhető az eladó a vételár visszafizetésére?
- Rendelt már valaki ingyen vitamint?
- Rendelt már valaki trambulint Lengyelországból?/vatera/Vélemény?
- Angol Ebay-ről tud nekem valaki vásárolni?
- EBay-ről rendelt már valaki (smink)ecsetkészletet? Milyen a minősége és kb mikorra jön meg?
- Milyen áron küldhető vissza Angliába egy Ebay-ről rendelt csomag?