EBay-ről rendelt már valaki (smink)ecsetkészletet? Milyen a minősége és kb mikorra jön meg? (tudásbázis)
Amit én rendeltem anno az olyan 'elmegy' kategória. Volt ami elég jó minőségű volt, volt ami használhatatlan, de kb 1000 ftért még mindig azt mondom hogy megérte.
A free shipping nem sokat jelent időben. Rendeltem két telefontokot szintén free shippinggel kb 2 hete, egyik már megérkezett kicsivel több mint egy hét után a másikra még várok. Attól függ melyik repülőre kerül :)
Köszönöm a válaszokat! :)
Találtam a keresésnél 1 választható opciót "free shipping" azt hiszem, úgyh a házhoz szállítás így ingyenes,de gondolom minimum 1 héttel tovább tart. :)
én is rendeltem már, többet is.
mind a leírásnak megfelelő volt, nem esnek szét, teljesen jó minőségűek.
rendesen el kell olvasni a termék leírását, hogy miből készülnek az ecsetek, stb, és akkor nem ér meglepetés.
kínából kb 3 hét alatt vannak itt a cuccok, de amúgy minden aukciónál ott van a becsült kézbesítési időszak is.
Köszönöm a válaszokat. :)
Én is egy 15 és egy 20 darabosat néztem ki most magamnak. Valamelyiket szerintem megrendelem majd,csak kíváncsi voltam a tapasztalatokra. :)
Én rendletem, kb 3-4 ezer ft-ért egy 20 darabosat
nagyon változó, mikorra jön meg, de 2 héttől akár 2 hónapig is eltarthat.
a minőségével elégedett vagyok, nem egy professzionális cucc, de a mindennapi dolgokra bőven jó :)
Én igen. Egészen jó (1400 forint volt kb egy kb ilyen szett (tokkal együtt)
Eddig príma. Hajlamos szétcsúszni de pillanatragasztóval orvosolni lehet. Az ecset szőre nem hullik max az alapozó ecseté de az nem olyan tömött