Valaki nem tud esetleg valami jó gyógymódot a herpeszre? (beszélgetés)
Ha már van krémed és tapaszod is akkor nincs más dolgod mint kivárod,hogy elmúlik!
Szerintem a krém a legjobb,én Zoviraxot szoktam használni mert ez a leghatásosabb.
Semmilyen más "házi praktika" nem vált be.Ki kell várni a végét,azért annyira nem kibírhatatlan.
Hmmm! Herpesz?
Azért jelenik meg, mert gyenge az immunrendszered, ergo erősítened kell. Ilyenkor tényleg csodákra képes az a csepp!
Meg nem tudom, hogy hiszel-e benne, de a gyógyító erő, Benned van!
Van is róla egy könyv: Belső gyógyító erő. Tényleg működik!
Ó! én általában tavasszal és ősszel rügyezek.
De időnként már akkor is jön, ha jóizőt eszem olyanból amit nagyon szeretek.
Egy dolog van amit már a 32 év alatt megtanultam.
Nem kell neki csak pár perc és már érzem is hogy jön. Ilyenkor már fújom, Aloéval.
Szia!!!
Zovirax, ilyen krém, olyan krém, herpesztapasz, epavir.....már mindenen túlvagyok és nemhogy javult volna, de mindig romlott az állapotom. A krémektől például nagyon édesen elburjánzott a herpesz.
Egyetlen átmeneti megoldás van: Telviran vagy Herpesin kúra.
1 hétig: napi 3
1 hétig: napi 2
1 hétig: napi 1
Ha ezt a töménytelen mennyiségű gyógyszert beszedted, akkor kb. fél évig nyugtod lesz, aztán minden kezdődik szépen előről.
remélem tudtam segíteni, hasonló cipőben járok.
Üdv. Szabina
17 éves korom óta szenvedek vele. sok mindent kipróbáltam már. zoviraxhoz hozzászokott. Még az aranyérkenőcsöt is megpróbáltam, és minden mást amit ajánlottatok. Mindegyikhez hozzászokott egy idő után. Kivéve a tapaszt.
Most az Aloe First-el szoktam befujni.
Nem engedi nagyon felhólyagosodni.
Szia szerintem ez a legjobb. Mindig szenvedtem vele de mióta ezt használom nem nől meg annyira nagyra és gyorsabban elmúlik :)
A Compeed herpesztapasz bámulatosan sokat tud, ráadásul a lehető legdiszkrétebb megoldást jelenti. Már a felhelyezése is rendhagyó. Az ötletes kialakításnak köszönhetően végtelenül egyszerű, és nem utolsósorban higiénikus is.
Próbáld meg Teafa olajjal kenegetni.
Gyufaszálra vattát tegyél ,csöpögtesd rá és dörzsöld be.Nagyon jó!
Egyszerű!:D
Én már rájöttem a tuti gyógymódra!
Himalájai sószappan. Bedörzsölöd vele naponta többször, nekem már egy fél nap alatt leszárítja!
Már próbáltam mindent, de nem használ neki se a herpesztapasz se a herpesz krém és már nagyon fáj meg kellemetlen is egyre jobban!
Valaki segítsen!!
További ajánlott fórumok:
- Valaki tud valami jó gyógymódot vesekőre?
- Használt már valaki homeopátiás szert herpeszre?
- Megfázás, influenza természetes gyógymódokkal, esetleg homeopátiával
- Segitsetek! mostanában többször zsibbad a kezem és a lábam, főleg este elalvás előtt, tud valaki valamilyen gyógymódot...
- Apámnak tüdődaganata volt. Rengeteg fájdalmas köhögőrohama van. Tud erre valaki bármilyen gyógymódot? Hol kapható gyermekláncfűszirup?
- Basedow kórban van-e valakinek tapasztalata alternatív gyógymódokkal kapcsolatban?