Főoldal » Receptek » Halas ételek receptjei » Vadlazac ragu recept

Vadlazac ragu recept

A Vadlazac ragu hozzávalói:
40 dkg vadlazac,
5 dkg vaj,
1 g gyömbér,
1 citrom (vagy limetta) héja,
tengeri só,
chili-olaj,
bors .


A Vadlazac ragu elkészítési módja:
A lazacot 16 db egyforma nagyságú kockára vágjuk, sózzuk, borsozzuk. A gyömbért és a citromhéjat a lazachoz adjuk. A vajat feldaraboljuk és a lazaccal együtt zárt aljú párolót tálba tesszük. 80 fokon 8 percig pároljuk. Ha kell, sóval utána ízesítjük , chili-olajjal meglocsoljuk.


Kategória: Halas ételek receptjei


A vadlazac ragu elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook