Puding variációk recept
A Puding variációk hozzávalói:3 különböző puding (amit gyermekünk szeret),
20 dkg háztartási keksz,
20 dkg eper, málna, kisebb bogyós gyümölcs,
tejszínhab,
citromfű.
A Puding variációk elkészítési módja:
A zacskó utasításai szerint főzzük meg a pudingokat. Készítsünk elő jó pár üvegpoharat és egy mélyebb tepsit, amibe beleférnek a poharak. Tegyünk bele jeget és kevés vizet. Töltsünk az első pudingból annyit, hogy a pohár ¼-ig érjen. Tegyük a jégfürdőbe, hogy megdermedjen. Jöhet rá a második fajta puding, melyet ismét a fürdőbe állítunk. Most egy rész tört keksz, megint puding. Végül a tetejére gyümölcs és tejszínhab. A rétegek sorrendjének csak a képzeletünk szab határt, lényeg, hogy a puding után fürdő jöjjön. Még színesebbé tehetjük a poharakat, ha nem állítva, hanem kissé ferdén öntjük bele a pudingot, így hosszabb fürdő kell, de mikor kész és egyenesen áll a pohár igazán szépen mutatnak benne a ferde pudingcsíkok.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: badonyimariaeva, 2008. nov. 1. 21:52
A puding variációk elkészítési módja és hozzávalói.