Váci fegyház és Börtön (beszélgetős fórum)
Szia. Nem tudom sikerült e már felvenni párodal a kapcsolatot annyit tudok hogy neki kell kapcsolattartoi papírt kiküldenie azt neked kitöltve vissza küldeni regisztrálnak a rendszerbe és utána. De hallotam olyat is hogy a kapcsolattartó papírral együtt már tudsz levelet is küldeni de ebben nem vagyok biztos. Onantol hogy vissza küldted elméletileg 3-4 nap akkor már biztos.
Sziasztok. Remélem nem csak nekem lesz ez segítségemre. Férjem 1 hete került be a Váci börtönbe. Kapcsolat tartoit még nem küldött de szeretném tudni mi az amit a csomagba küldhetek neki pontosan? Minden börtön más a vácirol nem találtam ilyen információt. Válaszokat előre is köszönöm.
Párom ma vonult be, mire számithatunk, mikor tudhivni, irni? mit kap meg?
Sziasztok.A tesom 1,5 hete van bent letöltendőn eddig csak jót tudunk vàcról mondani nagyon gyors minden börtön mobilt ahogy bevonult màsnap màr kapott a levelek is nagyon gyorsan érkeznek ahogy kiadja 1-2 nap és itt van a munka alkalmassàgi első héten megtörtént és màr kezd is dolgozni hétfőn.Eddig csak jó talpasztalataink vannak reméljük igy is marad.
Sziasztok!
Aktív még valaki ezen a fórumon? :/
Szia! Írtam neked priviben! Az én párom Vácon van, de hamarosan szabadul. A kérdéseidet illetően, amiben tudok segítek!
Sziasztok engem is érdekelne minden a váci börtönnel kapcsolatban mert az én párom április 21. én kell,hogy be vonuljon.Nagy segítség lenne minden infó. Köszönöm
Nem tudom működik e még egyáltalán ez a fórum, ha igen és valaki ezt olvassa, akkor kérem jelezzétek! Szép napokat addig is! :-)
Sziasztok!
A Váci börtönről tid valaki segíteni?A páromat oda szállították át:(
Aki tud segitsen,minden érdekel,mert semmit nem tudok a helyről..
Előre is köszönöm!
Köszönöm a segítséget! :)
Szia! Igen, dobozzal együtt legyenek 5 illetve 7 kilónál kevesebbek a csomagok. Füzetet, tollat, műanyag edényt, műanyag evőeszközöket a tisztasági csomagba tegyed. Borítékot én tettem már élelmiszer és tisztasági csomagba is. Sőt a levelem mellé is. Pár hónapja Vácra már nem lehet beküldeni tubusos élelmiszert. Nyáron még beengedték, de most már kidobják a sűrített tejet, gulyáskrémet stb. Rejtvényújság is küldhető a tisztasági csomagban. Ilyen 10 kilós évszakonkénti ruhacsomagról még nem hallottam, mi ilyet előzetesbe se küldtünk Vácra. De persze elképzelhető. Viszont decemberben fogadhattak plusz egy karácsonyi csomagot. Fényképet nyugodtan feladhatsz a levéllel. Fényképalbumot a tisztasági csomagba tehetsz. Kitartást Nektek is!
Sziasztok! Azért indítottam ezt a fórumot, hogy segítsünk, jó tanácsokat, erőt adjunk egymásnak!
Nekem a párom van bent, 2 hete, előzetesben. :(
A napokban küldhetem az első csomagot.
Mivel minden börtönben más a szabály és a váci börtön honlapján nem találtam erről semmit, ezért megköszönném annak a segítségét, aki szokott oda küldeni csomagot!
A tisztasági csomag 7 kiló, az élelmiszer 5 kiló lehet (dobozzal együtt)?
Évszakonként lehet küldeni egy 10 kilós ruhacsomagot is? Ezt hallottam.
Rejtvényújságot, magazinokat tényleg külön értékborítékban lehet csak küldeni?
A füzetet, tollat, borítékot és műanyag edényt melyik csomagba tegyem?
Levéllel lehet fényképet küldeni?
Nagyon szépen köszönöm a segítséget!
Kitartást mindenkinek!!!
További ajánlott fórumok: