OTP hitel miatt börtön? (beszélgetős fórum)
Figyelj...böribe nem kerülsz..
de ha nincs fizetési hajlandóságod..az baj
sztem..a lelkiismeret miatt is fontos...ha adósságunk van ...fizessük...
lehet ezt csak én gondolom:)
A kérdés ez volt ( gyengébbek kedvéért):OTP hitel miatt börtön?
Aki nem tudja értelmezni a kérdést az ne válaszoljon! Senkinek semmi köze hogy mit csinálok a penzemmel!!!!!
Nem kerülsz börtönbe, ez volt a lényeg.
A behajtó majd meghatódva elfogadja, amit ajánlasz, a havi 10-20 000-et. Megjegyzem, a kamat tovább ketyeg.
Nyugodtan fogadd el az AJÁNDÉK kutyát és az AJÁNDÉK NYARALÁST is. Nincs börtö, nincs para.
Elhiszed, hogy a kutya csak a jeghegy csucsa? Biztos vagyok benne. Ha te ugy latod, hogy ami tetszik, megveszed, de enelkul sem lennel beljebb, ez maga egy akkora hiba, hogy igenis, lehet belole akkora tartozas, ha elmaradsz a hitel torlesztojevel.
Nem otthon elek, de nalunk egy elmaradt szamlat is ha atkuldenek a behajtoszervezethez (torvenyes, legalis), akkor azon nyomban ratehetnek havonta 30% kamatot. Havonta!!! Igy lesz sec perc egy kifizetetlen szamlabol ami csak 400 euros volt, akar 5000euros tartozas. Ugyanigy a te alacsonyabb tartozasodbol is lett egy bazi nagy, ez teljesen normalis, mindenkinek szamolnia kell a kovetkezmenyekkel, amikor nem fizet be egy reszletet.
De valahogy jobban tudok sajnalni valakit, aki azert kerult ilyen helyzetbe, mert kajat kellett vennie es a szamlat emiatt nem fizette be.
Én voltam munkanélküli 2 évig és tudom milyen állást keresni/találni. Még olyat sem nagyon találtam, amit "másodállásként" végzek, és ez most is így van.
Nem tudom miért, de én pl. nem vagyok jó egy lidl-be se eladónak, vagy egy auchanba, tescóba és még sorolhatnám. Pedig már úgy lebutítottam az önéletrajzomat, hogy az csak na...
Irisz, a főállásban egyetértek, azt valóban nehéz találni.
A kisebb alkalmi munkákban kevésbé. Én is olyat végeztem, szerintem ha ezeknél picit az átlagos piaci ár alá mész és / vagy nyújtasz valami pluszt, és jól csinálod, lehet találni.
MOndjuk az egy dolog, hogy nyilván nekem van egy szakterület, amihez értek. De az egy másik, hogy a héten több órás gyerekmentes programom volt. Óránként 1500 Ft-ot fizettem ki a bébiszitternek, úgy, hogy a lányom még pici, és minimum az idő felét végigaludta. Olcsóbbat, olyat aki megbízható és normális, nem találtam...
Szerintem is nevetséges a téma. Legfőképpen te! Nem olyan régen még horvátországi nyaralásról, kutyavásárlásról meséltél.
Vagy unatkozol és hülye fórumokat találsz ki, vagy tényleg olyan ostoba vagy, mint amilyennek tűnsz a a hozzászólásaid alapján. De nyugi, egyik sem elégséges ok, hogy börtönbe kerülj!
Ja, ertem, akkor nem neked lett volna, de a te furdoszobadban akarta tartani???:))))
Mert te vegig egyes szam elso szemelyben beszeltel...
Amugy te tudod, mindenki azt csinal a hitelevel es a penzevel, amit akar, a tobbiek meg mar irtak, hogy hogy kellene hozzaallnod az egesz kifizeteshez, en csak mellekesen megjegyeztem a kutyas dolgot, mert emlekeztem a forumodra, kutakodas nelkul is arra az egyre emlekszem, amit nemreg irtal ki.
Nem kell bekapni, nem 9 evvel ezelott tetted fel a kutyas kerdest, amugy meg mindenki azt tesz a hitelevel es a penzevel, amit akar, egyszeruen megjegyeztem, hogy ha tobb eves fizethetetlenul magas hitelem lenne, azon gondolkodnek, hogy mi az, amin csokkenthetek, nem a kutya (raadasul fajtatiszta) beszerzesen.
Kiirtal egy masikat is nemreg, hogy szeretnel kutyat, de nem vagy otthon munka miatt egesz nap. Ez nemreg volt. Egy kisebb kutyanak nem kerul olyan sokba a tapja, de azt is tuti hozzacsaphatod a torlesztoreszlethez.
További ajánlott fórumok:
- Ismerős vagy rokon, aki a devizahitel miatt utcára került
- Van valaki, aki hitel nem fizetése miatt elveszítette a lakását vagy házát?
- Ki hogyan bírja még fizetni hiteleit a gyengülő forint miatt? Veszélybe került e a házad, kocsid?
- OTP hiteleinek indokolatlan emelései miatti visszafizetések
- Ittas vezetés+halálos kimenetű baleset okozása miatt fogház vagy börtön jár?
- Van akinek a bank lakáshitel miatt vonja a fizetése x %-át?