Mivel régen volt használva, így a papírátvivő henger alatt fel-le mozgattam a papírokat, hogy bejáródjon. Most sikerült!Bár van, hogy egyszerre több lapot vesz fel, de szerencsére vissza tudom tenni:))
Csakis valami bevan szorulva,a multkor nem tudtam nyomtatni nem huzta a papirt vegul rajottem az okra egy gyongyot az unokak beejtettek a papir adagolonal.A lezeres nyomtatom sokszor bolond es nem tudok rajonni a beallitasra/30 oldalas nyomtatast 4x adta ki pedig 1x kertem/ennel is megjartam hogy beszorult a papir se elore se hatra szerencsere egy szoveget angolul kiirt,lemasoltam es a gmail forditon leforditottam rendbehoztam.
Nem akarja elindítani a papírfelvételt. Hátul a görgőket letisztítottam, bár tiszták voltak..., sajnos vagy én vagyok a vak, vagy nincs benne papírdarab:(
Sokáig használaton kívül volt a nyomtatóm( HP Deskjet F4210), mert kifogyott a patron. Ma vettem új patront bele, beüzemeltem, de nem indítja el a papírt. Hiába van feltöltve a papírtálca, azt írja ki, hogy kifogyott a papír.Valakinek valami ötlete?
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.