Üvegékszer készítés (fusing technikával) (beszélgetés)
9. vttimii
2012. júl. 17. 12:38
sziasztok.
valaki esetleg tudna segíteni abban, hogy mivel lehetne lecsiszolni az elkészített üvegékszerek sarkait? mert nekem mindegyik hegyes lesz...előre is köszönöm.
8. varga ágica
2011. szept. 29. 03:13
már kiment a divatból,ujabban a bőrből készültek a divatosak
7. doxikri
2009. máj. 9. 19:26
Nézd meg azt a lapot, amit erikpipi írt és nézd meg ott az "üvgbolondéria" oldalt. Érdemes!!
6. c4f059c04b
2009. máj. 9. 15:20
Szeretem a gyöngyöket és a belőlük készített ékszereket. Hordani és elkészíteni is.
5. erikpipi (válaszként erre: 4. - Angelika123)
2009. máj. 9. 14:36
Nem értem. írd be, hogy www.fusing.lap.hu
Itt még tanfolyam is van:www.hobbymuvesz.hu/tartalom/tanfolyamok-az-ulloi-ut-32-ben
Ha nincs fórum, az valszeg azért, mert aki csinálja, nem szívesen adj aki a titkait. Ha elmennél egy tanfolyamra, ott megtanulhatnád te is, és nyithatnál egy fórumot:DD
4. angelika123
2009. máj. 9. 14:05
Andus eddig én is gyöngyben indultam, aztán most megfertőzött ez az üvegláz:-)
Erikpipi, nekem nem jön be csak a google a linken. Én is ott kerestem, de semmilyen fórumot nem dobott ki sajna. Kevesen foglalkoznak vele, vszínű itt sem fogok találni senkit:-(
2. Anduskam
2009. máj. 9. 13:13
Biztos nagyon érdekes, én gyöngyékszerekkel foglalkozom! :)
1. angelika123
2009. máj. 9. 13:12
Mindenhol kerestem, de sehol nincs a témában fórum. Várok mindenkit, aki készíti, aki viseli, és azt is akit csak szimplán érdekel ez az érdekes hobbi .
További ajánlott fórumok:
- Tapasztalatok az Érzelmi Felszabadítás Technikával /EFT/, avagy a lelki méregtelenítéssel
- Melírozás itthon, milyen technikával csináljam az adatlapomban látható melírozást?
- Szalvéta technikával szeretnék, egy régi sámlit dísziteni, amit kékre szeretnék festeni...
- Aranyér műtét Longo technikával
- 100% pamut felsőt valamilyen mosási technikával lehet kisebb méretűvé "varázsolni"?
- Lampakeszites dekupazzsal vagy mas technikaval is