Tapasztalatok az Érzelmi Felszabadítás Technikával /EFT/, avagy a lelki méregtelenítéssel (beszélgetés)
Szia
Tudsz nekem segiteni ?
Sziasztok,
Van itt még valaki, akit érdekel a faster EFT?
Én is a Gary Craig eredeti ÉFT-jével kezdtem, mert a legelső hozzászólás óta majdnem 10 év telt el és azóta az ÉFT alap kézikönyve ingyenesen letölthető és elérhető bárkinek.
Használtam is egy darabig a múlt rossz emlékeire, de véletlenül rátaláltam Robert Smith videóira, aki a faster EFT kitalálója és azonnal nekiláttam letesztelni, melyik a hatékonyabb és azt találtam, h a faster EFT, amiről az évekkel ezelőtti hozzászólásokban Judit írt valami fantasztikus, h milyen hatékony.... ég és föld.
A sima éft csak a felszínen kapisgál, de a faster eft a mélybe a gyökerekhez hatol.
Van még itt valaki, akit érdekel, vagy aki használja vagy ilyesmi?????????
Vagy akik voltak átpártoltak egy másik fórumhoz?????
Szia én tudok egy jó csoprotot, nemrég csatlakoztam, meglepő mennyire jó az EFT! Nem nagyon hittem én sem..
Itt is vannak EFT terapeuták választhatsz:)
Kedves Judit!
Nem tudom, olvasod-e még ezeket az üzeneteket, nem is vagyok gyakorlott fórumozó, csak olvasgatni szoktam néha. Szorongással, pánikbetegséggel küzdök, volt már gyógyszeres szakaszom is, de a gyógyszer abbahagyásával visszajöttek a problémák is. Legnagyobb problémám, hogy nem tudok tömegközlekedni, vagy csak nagyon nehezen, ez pedig nagyon kihat a mindennapjaimra. Alternatív módszereket keresgélek, próbálgatok jelenleg, így találtam ide. Ha még mindig foglalkozol az ÉFT-vel és szerinted nálam is hatásos lehet, akkor nagyon szeretném megtanulni. Az e-mail címem obogar@hotmail.com Kérlek írjál, ha olvasod ezt az üznetet. Köszönöm szépen elöre is! üdv, Orsi
Nincs mit!
Majd írd meg mi a véleményed. :)
Szia!
Én többek között a neten nézegetem Robert Smith Faster EFT videóit. Ha beírod a keresőbe szerintem kidob egy csomó találatot. A videók nagy része magyar felirattal is megnézhető. :)
Sziasztok!
Látom már régóta nem ír senki, de gondoltam hátha benéz valaki.
Én is kipróbáltam a Faster EFT-t és kíváncsi lennék rá, hogy másoknak milyen új tapasztalataik vannak.
Olvastam lejjebb, hogy indítottatok egy klubot, ahol tudtok együtt gyakorolni, de nem találtam. Pedig jó lenne egy ilyen.
Szia Krisz, a lényeg, hogy érezd, amennyire tudod, illetve kérdezd meg magadtól, hogy honnan tudom, hogy zavar ez a valami? És ami megjelenik válaszként, akár kép, hang, szín, alak, érzet, vagy egyszerűen csak egy valaminek a "tudása", arra kopogtass, és igyekezz pozitívra változtatni.
És persze érdemes arra is kopogtatni, hogy szabad érezni az érzéseket, hiszen sokszor az elme azt a stratégiát választja, hogy elrejti az érzéseket (persze attól még ott vannak, és kihatnak az életünkre). Remélem tudtam segíteni.
Sziasztok,
azt szeretném megtudakolni, h mi van akkor, ha nem tudom kopogtatás közben intenzíven létrehozni az érzést?
MOst ismerkedem a módszerrel, és úgy tűnik, az érzés megélése nagyon fontos a sikerhez.
Mit tegyek, ha nem sikerül eléggé éreznem, amit kéne?
Kedves Judit!
Olvastam eddigi hsz-aidat, engem is érdekelne a honlapod, ha megírnád priviben. Köszi,
Krisz
Tibi, van honlapom, de ide szerintem nem tehetem fel, priviben megírom.
Van egy nagyon hasznos videó (magyar felirattal) az anyagi gondokkal kapcsolatban:
Jó munkát hozzá :-)
Én most kezdtem újra:)
Remélem most kitartóbb leszek.:)
@ntea, hogy megy? Újra kezdted?
Én a rövid változatot használom.Próbálkoztam a hosszabbal is,de nem észleltem különbséget.
Lehet igazad van, majd nekiveselkedem ujra.
A nagy kort kopogod mindig vegig?
Orulok, hogy vannak pozitiv tapasztalatok, de pl. en hiaba kopogok, semmi valtozast nem erzek utana az elotte allapothoz kepest, pedig amit lehetett, attanulmanyoztam errol a technikarol, termeszetesen a konyvet is.
Igaz, az ilyen esetben tanacsolt - mondjuk ruha nelkuli gyakorlatot nem probaltam, elobb elment tole a kedvem.
Nem jobb amugy ugy kopognod, ha nem latnak a csaladtagok? Azt hiszem a ferjem is megkerdojelezte volna az epelmejusegem, ha latja, mikor probalkoztam vele :)
Esetleg nyomd kezukbe a konyvet :)
Az agykontrollra is legyintenek.
Inkább szenvednek.
Helyettük nem dönthetek...
További ajánlott fórumok:
- Próbálta-e valaki a Dr. Steinberger-féle ötnapos méregtelenítő kúrát?
- Hasznaltatok mar beltisztitast es meregtelenitest? (Colonix Program)
- Juharszirupos méregtelenítő kúra
- Mik a tapasztalatok a spa méregtelenítő készülékről?
- Őszi méregtelenítés léböjttel
- Ki tud segíteni É F T (Érzelmi Felszabaditási Technika) használatában? Könyvből tanulmányozom, de valami hiányzik...