Ki tud segíteni É F T (Érzelmi Felszabaditási Technika) használatában? Könyvből tanulmányozom, de valami hiányzik... (tudásbázis kérdés)
Rosa
köszönöm, igen megtaláltam ott a közelébe...
kivánok boldog hétköznapokat
MAri
Szia!
Szivesen és neked is szép napot kivánok!:)
szia drága
e linket csak este tudom megnézni...
holnap megirom, hogy erre gondoltam-e
addig is köszönöm
legyen szép napod MARI
szép reggelt, elöbb olvastam a leveled, mint itt a válaszod, ...
a napfényrezgő technikát nem ismerem, hol tudok utánna nézni? megköszönöm a segitséged
bár nagyon fáradt vagyok de mégis szeretem ....magam -következő körben :bár még mindig nyügős álmos vagyok de szeretem .... magam
inkább pozitiv megerősitést ajánlanék
az ilyen apróbb problémákra sokkal jobb -mint pl a jó reggelt gyakorlat napfényrezgés stb gyakorlatsor
mennyire ismered ezt a teknikát ?
mire gondolsz főmondat alatt, BÁR.... MÉGIS MÉLYEN ÉS TELJES EGÉSZÉBEN ELFOGADOM MAGAM.
erre gondolsz, ezt értem, de egy kicsivel később valami jön hozzá, sajnos a filmet még nem láttam, hogy megértsem,
pontok, ráhangolás, szekvencia, 9-es skála, szekvenciát értem csak az a fránya mondat...vagy vége- ott nem tiszta valami. pl ha egyre gondolunkegy probléma: állmos vagyok ebéd után (de nem aludhatok) mert dolgozom, ezt hogy mondom?
köszike a válaszod
a programozó mondattal van gondom, ha tudod miről beszélek kérlek keress meg
előre is köszönom
Mari
További ajánlott fórumok:
- Whirlpool mosógépet kaptam és nem tudom értelmezni a használati utasítást. Tudnátok benne segíteni?
- Premium kenyérsütő használati utasítás, receptek. Tud valaki segíteni?
- Tudna valaki segíteni inhalátor használatával kapcsolatban?
- Vércukorszintmérő használatában tudna valaki segíteni?
- Hajdú zerowatt típusú mosógép használati utasítását keresem, sajnos az interneten sem találtam, tud segíteni valaki?
- Tud valaki segíteni a gimp2 használatában?