Útlevél kinek mennyi idő alatt jött meg? (tudásbázis)
Oké, rákérdezek. Én úgy emlékszem, nekem is olyan 2 hét alatt érkezett meg. Vicc, hogy más ügyben vízumhoz szükséges meghívóleveleket ugyanaznap kérvényeztem és rá egy hétre az kész is lett :)
Szóval a kereken 30 nap az egy hónapot jelent? Mert ha 30 munkanap, akkor bizony lehet az másfél hónap is. De az már azért durva lenne :)
Nekem kereken 30 nap volt - de azért (is), mert én dec.31-én mentem be az okmányirodába. Jan. 30-án kaptam (pár éve már...).
Párom sokat járt külföldre mostanában, amikor látta, hogy le fog járni, bement, intézte, 2 hét alatt megkapta!
Attól is függ, mennyi igénylés van, de 30 napnál több biztos nem lesz!!
Érdeklődj 2 hét után (szóval már most":) az okmányirodában, lehet, hogy már megérkezett hozzájuk!!
3 hét.
Most ezért gyorsítva kellett kérnem-19.000ft-ért-mert a gyerkőcöm nyert egy külföldi utat (versenyen)-és SOS-ben kellett,mert utaznak.
Hivatalosan 30 munkanap, a sürgős 5 munkanap.
(Nekem legalábbis ezt mondták az okmányirodában).
További ajánlott fórumok:
- Tudja valaki, hogy mennyibe kerül gyerek útlevelet csináltatni és mennyi idő alatt készül el?
- Mennyi idő alatt készül el a valósan a személyigazolvány és az útlevél?
- Mennyibe kerül igényelni manapság az útlevelet és mennyi idő alatt postázzák ki?
- Útlevél kérelem sürgősségi felárral - hány nap alatt készül el?
- Nektek mennyi idő alatt jött meg az útlevél, ha nem sürgősségivel kértétek?
- 14 év alatti gyermeknek elég a személyi igazolvány Angliába, vagy útlevél kell?