Utazás, hihetetlen áron? (beszélgetés)
"Szerintem, nem lehet olcsó egy olyan út, ahol meg kell venned a jogot, esetleg beszállnak némi térítéssel"
Nem kell megvenned a jogot :), nem fognak pisztolyt a fejedhez. A te kiadásod a repülőjegy és a költőpénz.
De nem vitatkozom, mert akik nem a saját bőrükön tapasztalták azok jobban tudják :))
Szerintem, nem lehet olcsó egy olyan út, ahol meg kell venned a jogot, esetleg beszállnak némi térítéssel, de az összes jelentős kiadás a tied marad...
Mi ez, ha nem átverés?!
Nagyon valószínű, hogy üdülési jogot árulnak, az ehhez kapcsolódó elődást kell végighallgatni /és az is valószínű, hogy az egész üdülés alatt a nyakukra járnak, hogy el tudjanak adni egy ilyen "csomagot"/ az ügynökök nagyon rámenősek, erős idegek és határozott fellépés, nulla befolyásolhatóság kell hozzá, hogy ellen tudjon állni valaki:)
Lehet, hogy más "meglepi" nincs az útban:))
most gyorsan megneztem google-ban az utazasi irodak ajanlatat.
Nem kerul milliokba normal aron sem.
Meg raneztem a terkepre, azert biztos az sem mindegy, hogy a karib szigetek melyik resze.
Lehet, hogyoda, ahol alig egy honapja megette a capa a naszutas par ferfi tagjat.
Az meg ingyen is draga ut lenne. :-)
szerintem nem biztos, hogy kamu, de lehet, hogy az olcsosagnak nem sok koze van ahhoz, hogy par oras eloadason vesznek reszt.
Lehet, hogy csak annyirol van szo, hogy az utazasi iroda lefoglal egy n szamu szobat, berel egy charter jaratot, es ha feltolti az uresen maradt helyeket,olcso aron beszervezett utasokkal, akkor meg mindig kisebb a vesztesege (vagy nincs is) mintha azok a helyek uresen maradnanak, de ki kellene oket fizetni.
Ami nem lehet annyira olcsó-ezt azért tegyük mi hozzá, ha már ők ilyen "becsapósan" hirdetik magukat.
Csalás ez az egész:(
No! a lényeg,...
nem tudom hogy van e ilyen,vagy az ismerősöm csak nem akarta azt mondani hogy milliókért utaznak :D nos ezért kérdezek hogy ilyenek léteznek????vagy csak meg akar etetni :D
Persze pontom olcsó.. csak elfeljetik közülni,ohgy ez csak a szállás és az utat kaáj nekd kell fitzetni..
Vagy üdülési jogot vetetnek veld.
Engem is próbáltak már bepalizni, sőt az összes rokonomat hívták már ilyen előadásra.
Valami gixer azért lehet benne, hiszen csak gondolj bele: ma már semmit sem adnak ingyen...
Valamit neked is le kell tenned az asztalra. A konkrét átverés részleteit ugyan nem tudom, de én nem hiszek az ilyen "hű, de olcsó" dolgokban:(
További ajánlott fórumok:
- 52 évesen babát vár valaki. Hihetetlen!!!
- Bűn lenne egy elképesztően, hihetetlenül gazdag és sármos férfi szeretőjének lenni? Megtarthatja az ember (a nő) a méltóságát?
- Milyen emlékeid vannak kicsi gyermekkorodból, amire szinte hihetetlen, mégis emlékszel?
- 20 éves vagyok, de olyan hihetetlen vágyat érzek az anyaságra, hogy azt el nem tudnám mondani. Van olyan, aki hasonló cipőben jár?
- Club Abbázia. 99 évre szóló üdülési jogot kínálnak egész jó áron, szinte hihetetlen, hogy csak ennyi az ára!Szerintetek átvágás?Tapasztalat?
- Miért hihetetlen, ha valakinek nincs párja?